Sagaen om biddet der dræber og tiden der smuldrer

I min vindueskarm ligger fem tænder.

Fire af dem er fra mine altædende børn, og de er lavet af den fineste kvalitet børne-kalk, som kan opdrives i den vind, der blæser utrætteligt på de røde mursten om vores hus på toppen af en bakke øst for vejle-fjord-broen.

Den femte tand i min vindueskarm er forstenet og formentlig 40-60 millioner år gammel. Da den var en rigtig tand, sad den i gabet på en kødædende haj og har formentlig adskillige liv på sin samvittighed.

Eller også har den ikke.

Men fascinerende er det, at…

...blandt alle de arter, der nogensinde har levet på den her grønne og blå bold, der bare flyder rundt i et næsten uendeligt univers… Et univers, hvor mælkevejen blot er een af (formentlig) mere end 2 trillioner galaxer og hvor selv 40-60 millioner år er kort tid… Ihvertfald sammenlignet med de langt over 13 milliarder kosmiske år, som universet har eksisteret…

…blandt alle de arter, er vi den eneste, der kan reflektere over tiden, livet og kosmos.

Pyha, så kom vi da lige hele vejen rundt.

Men sådan er det her hos Spindlerman.

Intet er for småt (en babytand i en vindueskarm).

Eller for stort (hele universet).

Og hvorfor skulle der også være grænser for vores (din og min) kreativitet?

I min medlemsklub for ambitiøse e-mailmarkedsførere (fearless) dyrker vi netop store kosmiske mål for vores e-mailmarkedsføring, og endnu vigtigere… vi gør noget ved dem.

Næste gang, du kan købe plads bliver fra den 1. september... den 10. september bliver månedsbrevet sendt til trykkeren. Efter det tidspunkt, vil der være lukket for salget.

Det er sådan lidt øje-for-øje-tand-for-tand-agtigt.

Hvis du holder øje med tiden, kan du få tænderne i kødet.

Ellers er det bye-bye Kansas.

Men den tid, den sorg (eller lykke).

Nu må du have en fortsat god sommer.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.