You Jane, me Spindlerman

Sandheden er, at...

På den bette villavej, som jeg kalder min jungle, er luften nu så hed, at vi har investeret i en pool til ungerne.

Ikke noget stort of fancy.

Men nok til, at ungerne kan køle deres voksende legemer ned, når solen rækker tunge ad en familie, for hvem ferien snart er forbi.

Men nej.

Jeg er ikke bitter.

Faktisk har jeg glædet mig til at sætte igang igen efter sommerferien, for så kan jeg måske få lov til at slappe lidt af for en gangs skyld.

Juli har nemlig været min suverænt hårdeste arbejdsmåned nogensinde – eller det vil sige...

Kun så længe jeg kan huske.

Og det på trods af, at ikke har fået mine daglige små spydigheder.

Så hvis du har det lissom læseren nedenfor, så må du ikke fortvivle, for nu begynder pulsen på Spindlers liste igen at pumpe som en kåd Svensk laphund i vandkamp med 4-5 grinende sommerbørn.

Her er iøvrigt, hvad hun skrev:

= = =

Hey Morten – har du smidt mig af listen??

Har i hvert fald ikke hørt fra dig i 2-3 uger, så jeg begyndte næsten at blive bekymret…

KH Jane (navn ændret)

= = =

Den slags beskeder er mit bevis for, at der er noget at komme efter.

Noget at stå op til.

Og en mening med galskaben, når jeg bruger hele min sommer på:

* frygtløst at kickstarte yoga-forretningen efter Corona.

* at udtænke nye måder at bruge e-mails og copywriting til at blive uafhængig af de uundgåelige bølger i samfundets konjunkturer.

Men nok om min sommer.

Lad os i stedet dvæle lidt ved nogle af de lektioner jeg har til dig kære læser, for BOY-OH-BOY, har der været gang i forretningen og udvikling af nye idéer.

Og for at gøre en kort historie lang...

Hvis Corona-krisen havde været et ludospil, så kunne lockdown let have slået vores forretninger tilbage til Vimmelskaftet, og uden Spindlermans snarrådige revolverhånd og instinkt for salg, havde vi muligvis været nødt til at dreje nøglen.

Men heldigvis er det de færreste problemer (hvis nogen), der kan modstå vedholdende kreativ tænkning og handling, og ud af sommerens udfordringer (der potentielt var mere alvorlige, end jeg har det fedt med til at tænke på her bagefter), har jeg trukket en masse guldkorn, du som kunde og læser vil få glæde af i de kommende uger/måneder, og især selvfølgelig dig, som er med i min eksklusive bande (fearless), hvor vi dyrker profitabel e-mailmarketing som Shibiduas McArine dyrker hjemmebrændt Whisky... Aka: vi skider på reglerne og brygger vores (hånd) sprit, som det passer os – ikke blot på 'trods' af hvad de kloge siger, men i henrykt foragt for det etablerede borgerskabs uskrevne regler og normer.

I løbet af 3 uger skabte mine alternative bryggemetoder direkte salg for en kvart million solide danske kroner (!) alene på min kvindes yogauddannelse, og salgsfesten festen stopper ikke der, for en ganske betragtelig del af de nye læsere, som vi opsnappede, har tilkendegivet, at de køber plads i løbet af de kommende måneder eller år, så det direkte mål-bare salg fra 3 ugers hårdt arbejde kunne meget let gå hen og lande på den anden side af 500 af de store knitrende sedler.

Og når vi nu snakker om skidtet.

Hvis du endnu ikke har smagt mit hjemmebryg, så kan du nappe en smagsprøve på linket herunder.

Køber du billet, skal du huske en ting...

Jeg tager gerne ansvaret for at trække dig til bassinet med whisky, men jeg kan ikke tvinge dig til at dyppe tæerne.

Det er dit ansvar.

Og på samme måde er det dit ansvar at...

i–m–p–l–e–m–e–n–t–e–r–e

...de lektioner jeg serverer for dig i portioner, du let kan synke, fordøje og svede ud igen i form af profitable emails.

Der er på (mindst) 2 måeder »ingen vej tilbage«.

1: Hvis du har det, som jeg kalder for »investor mindset«, så bliver du afhængig af mit bryg.

2: Når du tegner abonnement på fearless, men af uforklarlige årsager senere måtte ønske at stoppe det, så kan du IKKE komme ind i varmen igen – en udmeldelse er permanent fordi: Hvis din egen forestilling om at du har »investor mindset« var lunkent selvbedrag, så er det usansynligt at den muskel pludselig vokser frem senere.

Anyway, her er det link, du har ventet på:

fearless.mortenspindler.dk

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.