Mund de binder dig noget på ærmet?

Mette har talt, mundbind er et krav, og nu vil de sociale medier formentlig flyde over med selvbestaltede eksperters forargelse og meninger om, at der ikke er belæg for at indføre krav om mundbind – og AT det er en dårlig idé.

Det er det ikke.

Men det er fuldstændig lige fedt, hvad de rigtige eksperter siger, for når du har læst en fodnote på Seruminstituttets hjemmeside om, at det ikke er givet at alle de 600+ dødsfald skyldes Covid-19 og samtidig har set en 11 minutters 'dokumentar' på yotube med en mand, der kalder sig doktor, så ved du naturligvis mere om det end 1000-vis af læger, som har læst og forsket i årtier.

Det ved enhver.

Således er den menneskelige natur.

Jeg kan for eksempel ikke fortælle dig, hvor tit jeg har holdt foredrag om markedsføring for kunder i min kvindes butik – mennesker, der har købt kostbare pladser via massive e-mailkampagner, og mennesker der typisk ALDRIG har beskæftiget sig med markedsføring og i særdeleshed ikke med e-mailmarkedsføring. Alligevel sker det næsten pr. automatik, at nogen siger: Jeg vil ihvertfald ikke bruge e-mailmarkedsføring på den måde I gør, for det er alt for aggressivt og jeg vil ikke have at mine kunder synes at jeg spammer dem.

Og hver gang ser de andre elever (og/eller jeg) på vedkommende og siger…

Men her står du jo og har købt plads.

Og ikke alene har DU købt plads.

Der er udsolgt, og vi har endnu ikke haft kontakt med nogen anden yogauddannelse, der har så let ved at sælge pladserne, som vi har.

Tanja er gæsteunderviser på andre uddannelser.

Og hun har et kæmpe netværk i branchen.

Ingen af dem, hun taler med, har så let ved det.

Og allesammen har modstand på at gøre det der virker.

Måske VED de heller ikke helt, hvad der virker – men selv dem, som får ekspertråd direkte fra kilden, har modstand på at gøre det.

Det er præcis de samme psykologiske mekanismer, som giver folk modstand på at bruge mundbind.

Og det er fjollet.

Anyway, jeg ville ønske at regeringen ville indføre et lovkrav om at skrive mindre kedelige emails (og mange flere af dem), men du skal nok ikke sidde vågen i nat og vente på at Mette holder pressemøde om den slags.

Du kan dog selv gøre noget.

Tag mundbind på og læs salgssiden om mit univers for ambitiøse e-mailmarkedsførere:

Og lissom med Mette Fræ’iksen, så har jeg nye tiltag på vej, som skal sikre at mine fearless email warriors holder skruen i vandet, selv når virus og finanskriser pløjer vores trygge og velkendte hverdag lige ned i sorten muld.

Jeg tror ikke, at eksperterne binder os noget på ærmet, når de siger at vi skal passe på.

Og jeg binder dig med SIKKERHED ikke noget på ærmet, når jeg siger til dig, at den største sikkerhed for din virksomhed kommer af at investere en lille smule hver dag i at gøre din markedsføring (med emails) lidt skarpere, for når prutten rammer blæseren, så er det dine skills som i salg og markedsføring, som skiller fårene fra bukkene.

Din investering i fearless er knap 20 kroner om dagen.

Det svarer vel til prisen på 3-4 mundbind.

Og ikke fordi jeg skal sammenligne eller iøvrigt opfordre dig til at vælge det ene fremfor det andet, men det er da lidt sjovere at sidde derhjemme og sælge med emails end det er at rende rundt ude iblandt plastikblomsten af Danmarks dumhed, der render rundt og tror, at mundbind og Corona er en ‘Hoax’, kun opfundet for at skræmme os allesammen til at give politikerne mere magt.

Tsk.

Seriøs investering i din egen fremtid og sikkerhed mod kriser:

fearless.mortenspindler.dk


FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.