I help, you see

I help, you see

Måske ved du, at jeg aldrig hænger folk ud med navns nævnelse, og derfor vil jeg heller ikke fortælle dig navnet på hovedpersonen i denne historie – måske bortset fra, at hovedpersonen også kunne være dig, kære læser, who knows?

Anyway, i morges tog jeg mig den frihed at hjælpe en af vores 4 hjemmeboende børn imelle m 10 og 15 år med en lille oprydningslektion... (vi har 5 hjemmeboende børn, men den sidste er kun 5 år og stadig undskyldt for sin manglende ordenssans).

Barnets værelse lignede bogstaveligt talt Jerusalems ødelæggelse – kun blodet manglede – og siden jeg for 3-4 dage siden begyndte at lægge pres på for at høn skulle få det ryddet op, var det kun blevet værre.

M e g e t værre.

Og misforstå mig nu ret.

Jeg ved, hvordan det sker...

Når man lige har ryddet op, så sker der jo ikke noget ved en enkelt brugt tallerken i vindueskarmen og et par snavsede underbukser på gulvet, tværtimod for dælen da, det bliver kun hyggeligere af at der ikke ser ALT for sterilt ud. Nåja, og når man så taber lidt slikpapir ved siden af skraldespanden og en 4-5 forskellige småting langt ind under sengen, hvor det er svært at nå dem, så behøver man vel heller ikke at være så hysterisk med at rydde op LIGE med det samme, man har jo næsten lige brugt en hel dag på at rydde op.

Og hvis 2-3 stykker tøj falder ud af skabet fordi man skal rode noget frem omme bagved, så kan man vel også godt lige vente med at samle det op.

Når der så er gået et par dage, og antallet af stumper af skrammel er nået op i flere dusin end man kan tælle efter en lang skoledag, så er der vel ikke noget at sige til, at man ikke kan overskue at gå i gang, og derfor tuner HELT ud og lader stå til, så rod og skidt vokser som var det i stand til at formere sig i samme tempo som dræbersnegle i en forladt kolonihave.

Nuvel.

Barnet havde lovet højt og helligt at rydde op i dag.

Men jeg ved også, at det ikke sker, medmindre jeg er der med pisk og uden gulerod.

Og jeg havde besluttet mig for at tage i arbejdslejr for at få skrevet en masse emails og få lagt fra land med en masse markedsføring.

Så jeg var nødt til at gøre noget dratisk for at motivere barnet.

Og her kom det så ind handy, at vedkommende barn gerne vil have en ren seng at sove i.

Så hvad gør en klog og servicemindet faderskikkelse?

Han samler naturligvis alt skidtet op fra gulvet, så barnet kan starte med at støvsuge og SÅ gå igang med at tømme sin seng for:

* Snavstøj

* Opvask

* Slikpapir

* Ispapir

Og en masse andre udefinerbare genstande, der alt i alt løb op i en forøgelse af sengens højde med cirka 60 centimeter, lidt mere midt i stakken og lidt mindre ude i randområderne.

Jeg er sikker på, at der vil være ryddet op, når jeg kommer hjem på fredag.

Og barnet vil være en lektion rigere.

Måske vil jeg på kort sigt få en arrig stjerne i barnets bog.

Men har ikke påtaget mig jobbet som far for at få anerkendelse.

Og sådan er det også med min rolle som ‘far’ for dem som leger e-mailmarkedsføring i mit univers for ambitiøse folk af slagsen.

Jeg hjælper dig med at se hvordan du rydder op i din e-mailmarketing-butik.

Og du må gerne hade mig.

Når bare du gør hvad der bliver sagt.


fearless.mortenspindler.dk


FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.