Bokseprofetens vindertip

Der var en gang en ung mørk mand (jeg havde nær sagt neger, men det må man jo ikke mere). Han var høj, muskuløs og så vidt jeg kan vurdere med min begrænsede indsigt som blegansigt (det må man gerne sige), så var han bedre begavet end gennemsnittet. Hans navn var Cassius Clay, men du kender ham sikkert bedre under det navn han skiftede til på grund af sin religiøse overbevisning (nummerologi var vist ikke opfundet dengang)...

Under navnet “Muhammed Ali” blev han til gengæld kendt som en af de bedste boksere nogensinde.

Han var et af mine første idoler, nok mest fordi min far var vild med ham.

Først mange år senere fandt jeg ud af, at han og mit andet idol Elvis begge beundrede hinanden og mødtes ved flere lejligheder, og Ali fik på et tidspunkt syet en boksekåbe i samme stil som Elvis’ jumpsuits.

I sight to behold indeed.

Næsten lige så fjollet, som når Elvis poserede i karatefragt og sort bælte som han næppe havde fået gennem årelang hård træning, men sikkert havde købt sig til med $$ - for hvem gider at lave armbøjninger på knoerne når et greb i lommen har samme effekt?

Så selvom Elvis faktisk engang optrådte i en boksering, vil jeg mene at Ali var kongen af bokseringen, og her er et citat fra ham, som ihvertfald ikke er fjollet.

= = =

Suffer now, and live the rest of your life as a champion

= = =

Der er visdom i de ord, for alle de store kanoner, vi ser op til, har knoklet så blodet sprøjtede for at komme dertil.

Sådan er det.

Og hvis du tror, at du kan komme sovende til succes med noget-som-helst, har du muligvis ret - men så vil du være den første jeg møder af slagsen.

Men hvis du tror, at fearless er en klub for slackere, der udveksler ninja-tricks til at hoppe over hvor gærdet er lavest...

Så er der ihvertfald noget du har misforstået.

Det er måske en klub for sluggere, men det er noget helt andet.

For at blive champ skal du svede og træne.

Her er link til dit gym.

Hvis du tør.


fearless.mortenspindler.dk


FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.