Hvor findes 100% garantier..?

Jeg giver sjældent garantier i min egen forretning, fordi jeg (oprigtigt) mener, at de fjerner en del af ansvaret fra dig som kunde, og fordi garantier primært tiltrækker en type kunde, som jeg nødigt vil omgås... Nemlig dem, som på forhånd har besluttet sig for at bede om at få pengene tilbage, efter de har downloadet produktet, og når jeg en sjælden gang imellem tilbyder 'refund' i min egen butik, blokkerer jeg kunder som beder om det, no offense.

Jeg har ingen tid at spilde på freebie seekers og refunders.

Og kunder som ikke er i stand til at læse en salgsside og tage ansvar for at få noget ud af et produkt, gider jeg ikke have i min butik.

Betyder det, at du aldrig skal give garantier?

Not one bit.

Især, hvis du sælger til en 'kold' liste af helt nye leads, der endnu ikke ved, hvad du står for, kan der være solide grunde til at give garantier. Der er selvfølgelig også noget lovgivning, som skal følges, men hvis folk downloader et kursus, som de ikke kan refundere, er der (mig bekendt) ikke noget i vejen for IKKE at give garanti.

Anyway.

I dag vil jeg gøre en undtagelse og sælge et produkt, som du (af Simplero) får 100% garanti på, og det er tilmed monster-billigt.

Simplero afholder en 5 dages LAPTOP LIFESTYLE CHALLENGE, som de har værdisat til $997, men lige nu sælger for kun $55, hvilket svarer til 347,89 kroner.

Med andre ord...

Det er ikke prisen, som skal afholde dig, for hvis du ikke kan finde 349,75 – ja, så har du et helt andet problem.

Så hvad afholder dig fra at købe?

Duuuurrh.

Du skal selvfølgelig vide, om det er noget for dig, og det er det KUN, hvis du have inspiration til at gå fra en vag idé til et færdigt online kursus outline på kun 5 dage – men tro nu ikke, at dit produkt er i mål efter 5 dage.

* Du har taget de vigtige første skridt.

* Og efter de 5 dage burde det være peach-cake at få skidtet i mål i løbet af de kommende uger.

Dine instruktører (Calvin og Damon) har trådt deres barnesko i branchen og jeg er sikker på, at de kan levere valuta for din investering på knap 350 kroner.

Faktisk garanterer de det.

Iøvrigt – hvis du ikke har en Simplero-konto, så vil jeg anbefale dig at oprette en gratis prøve/trial lige før du starter.

Herunder er mine affliliate-links til begge dele.

Affiliate betyder, at jeg tjener en skilling på det, når du køber igennem mine links.

Prisen er den samme.

LAPTOP LIFESTYLE CHALLENGE >

SIMPLERO TRIAL >
(Vent en uges tid med at bestille denne trial, da den ellers udløber inden Challenge starter)

fearless.mortenspindler.dk


FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.