Elitesoldatens 3 hemmelige ord

Lad mig fortælle dig en historie

Da jeg var en ung mand, sådan omtrent lige blevet myndig, mødte jeg en af mine første store hollywood-helte Clint Eastwood.

Nej, nej...

Jeg mødte ham ikke in-real-life, men jeg oplevede en film så intens, at jeg købte den på VHS og var nødt til at se den...

Igen.

Og igen.

Og igen.

Og til sidst var det som at være der selv.

I filmen (Heartbreak Ridge) spiller Eastwood en professionel elitesoldat, der nærmer sig pensionsalderen – og her i slutningen af en aktiv karriere som soldat, der har givet ham flere medaljer på brystet end de fleste mænd kan bære, bliver han forflyttet som disciplinærstraf for at pisse på en politibil… De sender ham til en base tæt på hans hjemby, hvor en gammel flamme holder til... Det er et klassisk drama, og naturligvis får vi både slagsmål og live combat, da Eastwoods platoon bliver sendt afsted til Grenada Island (ja, den rigtige krig, som foregik 3 år før filmen blev indspillet).

Under træningen af de mænd, som han fører i krig, lærer han dem blandt andet, at de aldrig må føle sig trygge og at den vigtigste lektie, du kan lære som soldat, kan beskrives med 3 ord...

= = =

Improvise

Overcome

Adapt

= = =

Der er ikke nogen bestemt eller rigtig rækkefølge på ordene, så længe du altid husker, at lige meget hvad du møder, så kan du improvisere, adaptere og overkomme de fleste udfordringer.

Måske ikke alle i krigstid.

Men i fredstid findes der kun få udfordringer, der sender os i graven.

Når det så er sagt…

Du kan stadig forberede dig på det værste og træne til kamp. I mit månedsbrev for frygtløse e-mail krigere, giver jeg dig masser af bissetricks, du kan bruge – selv i fredstid – til at vinde slagene mod konkurrenter og krigen mod tidernes udfordringer.

Om få dage, vil du igen blive tilbudt at abonnere på skidtet, men lige nu handler det om Simpleros nært forestående....

LAPTOP LIFESTYLE CHALLENGE >

SIMPLERO TRIAL >
(Vent en uges tid med at bestille denne trial, da den ellers udløber inden Challenge starter)

fearless.mortenspindler.dk

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.