Jeg har fået kraft i højre ben

Ikke for noget...

...men hvem har fortalt mit værksted at den lånebil de udleverer, når Spindlermans elskede Golf er i pit, skal være forsynet med en visker-motor til at drive bilen frem og en højttaler i motorrummet, der (alt efter, hvor hårdt man træder på sy-pedalen til højre for koblingen) udsender en gradvist højere og mere skinger lyd som en symaskine, der syr på sidste vers..?

Imaginære guder i hele verden skal så til gengæld vide, at jeg lige nu er i himlen.

For er der en ‘synd’ jeg er klar til at indrømme, så er det den, at jeg er glad for magt. Mit højre ben er jo til grin, hvis bilen som transporterer mig, ikke har kræfter til at overhale en dræbersnegl i månelys.

Hvis jeg havde magt som jeg har agt, så ville jeg bytte min 140 hk Golfi ud med en, der gav mig MERE kraft i højrebenet.

Ja.

Jeg er en sucker for magt.

Hey, selv Gandalf indrømmer, at han ville misbruge hersker-ringen, hvis han fik sine magiske pøsle-finge i den, og han er da ellers en af dem, som fornuftige mennesker betragter som ganske hæderlig og moralsk funderet.

Og lad mig bare betro dig endnu en hemmelighed…

Jagten på magt og kraft er også en af de ting, der giver mig overskud til at stå op hver eneste dag og kaste mig frygtløst ud i forskellige markeder med MASSER af konkurrence.

Og nej, jeg har ikke altid magt over tingene.

Jeg arbejder i 3 brancher lige nu, hvor det er OP AD BAKKE at få hul på bylden, men heldigvis har jeg også gang i brancher, hvor det lykkes. Så meget power er der på især 1-2 af disse brancher, at august måned bliver den bedste måned for os i mands minde.

Den følelse af magt, som den slags giver, gør mig næsten (men også kun næsten) flov.

Så når jeg skifter en lånt VW UP der har sølle 90 hk ud med min 140 hk Golf, så NYDER jeg den kraft, jeg atter har i højrebenet – uden iøvrigt at bruge den til ret meget, og jeg MISUNDER (blandt andet) den læser her på listen, som har en Ford Mustang med 3-4 gange så store muskler, og mine 3 genboer, der æder Ferrarier til morgenmad med deres blærede Teslaer.

Ikke misundelse på den måde, at jeg ville ønske at de IKKE havde den magt.

Men jeg ville ønske, at jeg OGSÅ havde den.

Sådan er det også for mig med e-mailmarkedsføring.

Når noget ikke lykkes, så dykker jeg ned i motorrummet for at finde ud af, hvordan jeg kan tune skidtet.

Hvis jeg ikke kan, så skifter jeg bilen ud.

For jeg vil ikke nødvendigvis være rig.

Men at tjene penge med skidtet giver mig en uslålig følelse af magt.

Hey…

At least I admit it.

Hvis det frastøder dig, så foreslår jeg, at du ruller ned og klikker afmeld.

Hvis du derimod (i dit stille sind eller i fuld offentlighed for den sags skyld) vil indrømme, at det tiltrækker dig lidt, så kan du overveje at betale lidt til MIN magt og til afdragene på MIN Golf, for at lære mine kraftfulde metoder...

fearless.mortenspindler.dk


FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.