En Sønderjysk by på Nordsjælland

Aflyst på grund af orkanen Coronos er ikke helt unormal spiseseddel i disse dage, omend det meste af landet dog er åbent igen... Men de store koncerter og festivaller må jo, som du formentlig ved, holde lukket, og den her e-mail-tosse skulle have været til Tønder Festival med sin allerskønneste yogakvinde, som i skrivende stund øver sig på at spille folkemusik på sin århundreder gamle violin.

Men der er dog et lille lysglimt i mørket.

Dem som ejer Tønder... altså festivallen med det navn, ikke byen, for enhver ved jo at det er prins Frær'ik, der ejer byen Tønder og at tomme Tønder buldrer bedst.

Men altså...

...dem som ejer festivallen har nemlig besluttet sig for at afholde en lille eksklusiv Tønder Light med nogle fede bands for 30 gæster, som var villige til at smide rundt regnet spidsen af en halv jetjager pr. snude.

Det skulle foregå hjemme i haven ved privaten.

Og den var vi med på, så vi skyndte os at skyde (med dankortet, ikke med muskedonner'en) og så agtede vi at stille spørgsmål bagefter.

For eksempel...

Hvor i Tønder foregår det så?

Aaah, det er lidt udenfor Tønder.

Nærmere betegnet...

Jægerspris på Nordsjælland.

Duuuuurrrh.

Jamen det er da så kun cirka dobbelt sa længt fra det røde hus i Vejle, hvor vi dvæler, og så er der jo den herlige betalingsbro, hvor man ikke engang kan købe doven kaffe imens man ignorerer bræk-reflekserne når båden vugger i takt til bølgernes endeløse kalden.

Men jeg skal ikke klage.

For trods alt, så har vi da vejret imod os.

Moralen i historien er vist den, at hvis vi havde set godt efter, var vi måske ikke nået frem til købsknappen, men omvendt, så glæder vi os da lidt til en fridag, hvis ellers vi kan slippe for sjællandske trolde... Ergo: Selvom det er klogt at tænke sig om, så er der også tidspunkter, hvor du bare skal gøre det, fordi du har lyst til at sætte noget godt igang, som ikke kan fortrydes.

Gør hvad du vil med den information.

Her er et link til noget, DU kunne kaste dig ud i, hvis du lever op til grundreglerne:

* har et godt produkt

** allerede ved, at der er et marked for det

*** gerne vil lære, hvordan jeg bruger storytelling og fundamentale salgs principper til at løfte salget.

**** har forstået, at det måske eneste, du helt sikkert IKKE finder her, er ’ninja-tricks’, og at din investering kommer igen med en lille jævn indsats over lang tid, ikke med 3 måneders jeg-skal-lige-lure-Spindlermans-tricks-mindset..

fearless.mortenspindler.dk

 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler

* Hvis du ikke lever op til de 4 grundregler ovenfor, så skal du vide, at jo flere stjerner der er ud for den regel, du ikke lever op til, jo mindre er chancen for, at et abonnement på Danmarks måske dyreste printede månedsmagasin vil give dig return on investment. Reglerne er dog ikke 'set in stone', men hvis du tegner abonnement og senere opsiger det fordi du lige skal vente til du er klar, så er der ingen vej tilbage. Det er den eneste binding på mit abonnement... Du kan sige op til enhver tid, men ikke komme tilbage.

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.