Kunde kører 100 km for at købe


Det er ingen hemmelighed, at jeg ind imellem bruger et par timer på at hjælpe til i min kvindes forretning (voldsom underdrivelse kan forekomme).

Jeg gør det ikke fordi jeg ligger under for sutsko.

Men fordi det er HER de lavest hængende frugter findes, så ud over sved på panden når jeg prøver varerne af i yogaskolen, så får jeg også masser af hård hud på fingrene ved at ælte brød der rent faktisk kan sælges. Og så skal vi jo også have æg til vores salt. Anyway, i Tanjas yogauddannelse får vi ind imellem nogle højest besynderlige aha-oplevelser, når nye læsere på e-maillisten pludselig svinger dankortet på 32.000 kroner efter få emails – det er sket adskillige gange.

Men det sker også at en kommende kunde skriver sådan her:

= = =

Kære Tanja

Er det muligt at komme og besøge Yogauddannelsen XXXdag kl ca 18.30?

Da jeg er bosat 100 km fra Aarhus, vil jeg gerne være sikker på det er muligt at kigge forbi.

God dag til dig.

Venlig hilsen Irma (navnet er ændret)

= = =

Jeg ved ikke med dig, men jeg synes at begge eksempler er ret fantastiske.

At købe en dyr vare – blot fordi man har læst nogle mails og en landing page…

Og så at nogen vil køre 100 kilometer med det formål at møde os for senere at købe en uddannelse til 32k, er jo ret fantastisk… Jeg er godt klar over, at det er et dyrt produkt, men jeg kan garantere dig, at det langt fra er alle i branchen, som reagerer på den slags henvendelser. Vi har konkrete eksempler på, at kunder har henvendt sig til os OG til en konkurrent, men aldrig rigtig hørt noget fra konkurrenten…

Crazy.

For en ting er sikkert.

Det er et KÆMPE købs-signal, når folk sender sådan email, og det er et af de tidspunkter, hvor vi ikke spiller kostbare.

Så hvad gør vi?

Vi smider typisk, hvad vi har i hænderne og kører til Århus (fra Vejle) og møder kunderne lige præcis når det passer dem.

Vi aflyser – stort set – alt andet for den slags kundehenvendelser.

Måske er det indlysende.

Men som sagt, vi ved at andre i branchen ikke tager det så alvorligt, så måske er det en lektion, vi mennesker skal lære igen-igen.

På fredag (og hver fredag fremover) gør jeg lidt ud af mit eget publikum (så må yogi’erne pænt sidde i lotus så længe).

Du kan møde op på min Fjæsbogs Live og deltage i en lille konkurrence, hvor præmien er at jeg skriver 3 emails for dig (når du vinder, forstås).

Vær sikker på at få notifikation – giv begivenheden dit like her (or not):

FJÆSBOGS-EVENT


fearless.mortenspindler.dk

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


 Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.