Importeret viden


For nylig delte en læserne på listen her (OG læser af mit månedsbrev »fearless email «) en avisartikel på Facebook… Den var fra 1988, hvor han (som 21-årig) lige var hjemvendt efter en uddannelse som reklamefotograf i Sheffield, England.

Det er sådan…

En lille smule sjovt…

Hvorfor?

Fordi jeg også var 21 år på præcis det samme tidspunkt, og lige blevet færdig med min uddannelse.

(Gad vide, om vi stadig er lige gamle?)

Anyway, jeg elsker at læse den slags gamle artikler, især selvfølgelig, når de handler om nogen jeg kender, men det som har min største interesse, er hvordan sproget har ændret sig over de ‘kun’ 32 år, der er gået siden han og Spindlerman gik rundt i hver sin del af Danmark og var knaldhamrende kåde og ny-uddannede.

Hør bare den her billedtekst fra artiklen:

= = =

Både Erik Aalund og hans chef, John Bejder, føler sig inspireret af den nye, importerede viden.

= = =

Det lyder jo lidt som en replik fra Matador eller en Morten Korch film.

Og hey, når jeg ind imellem læser en mail, jeg har skrevet for bare 4-5 år siden, sker det ofte at jeg ryster lidt på hovedet og tænker, sendte jeg virkelig det ud til mine læsere? Men heldigvis gjorde jeg det uden at tænke for meget over det, for dit sprog (eller din ’stemme’ om du vil) udvikler sig jo ikke, hvis du sidder på dine hænder.

Erik skrev iøvrigt selv for nyligt nedenfor nævnte opslag, at han ind imellem går i stå, når han skal skrive en email, fordi han ikke helt ved, hvad han skal skrive, og uden at kende Eriks situation hundrede-p, så er mit bedste bud, at det skyldes netop det fænomén, som jeg talte om på Facebook i fredags. Det var et opslag, hvor du (ud over et par goodies om at blive god til at skrive) kan vinde en copywriter (nemlig mig) til at skrive 3 emails for dig.

Tjek det ud her og spil din chance, hvis præmien tiltaler dig.

https://www.facebook.com/mortenspindler.email

 

 Morten Spindler

PS. Her er et andet sted, du kan møde op, hvis du vil lære mine metoder:

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.