Thugs on a plane

Jeg ved ikke med dig, men jeg har et par favorit-skuespillere i Hollywood, og de er allesammen (mere eller mindre ubevidst) delt ind i kategorier.

KATEGORI 1
I den ypperste kategori findes kun ganske få skuespillerre, og de skal kun lave EN skod-film, for permanent at blive smidt ud af kategorien, hvilket gør, at jeg ind imellem har haft perioder i mit liv, hvor der ikke var en eneste person i den kategori, hvor…

Jeg ser nye film (no questions asked), hvis blot den har EN skuespiller fra kategori 1.

KATEGORI 2
Her finder du skuespillere, som jeg holder meget af, men de HAR lavet bummerter, så jeg hopper ikke på nye film, alene fordi de er med…

Samuel L. Jacson hører til i kategori 2 (måske med pil op, men alligevel).

En af de bummerter, han har lavet, var skod-filmen »Snakes on a plane« fra 2006.

Den spiller på folks frygt for at flyve og for slanger, og da jeg ikke lider a paranoia i forhold til hverken slanger eller fly, kan det da godt tænkes at min afsky for filmen er farvet af min manglende evne til empati i den kontekst.

Anyway.

Jeg har til gengæld en virkelig og permanent paranoia over den klaphat de kalder præsident i de forenede bluf-numre, og den frygt er ikke blevet mindre med det seneste stunt, hvor han (ud af det blå) opfandt en konspirations-fantasi om sin politiske modstander (Joe Biden), som han mener er styret af »folk du aldrig har hørt om, som gemmer sig i de mørke skygger«.

Her er et citat fra kuk-tossen:

»We had someone get on a plane from a certain city this weekend, and in the plane was almost completely loaded with thugs wearing these dark uniforms with gear and this and that, they’re on a plane«.

Jeg ved ikke, hvad der er mest skræmmende...

Eller vent.

Jeg ved godt, at det mest skræmmende ved den løgnehistorie (formentlig opfundet on the fly) er, at den mest magtfulde man i verden faktisk har en reel chance for at blive genvalgt, og at Joe Biden ikke skal sove ret meget i timen for at tabe til en demagog, der er mindst lige så vanvittig som Hitler, og formentlig ville opføre sig præcis som Hitler (eller værre), hvis han fik magt som han har agt. Heldigvis er der stadig demokratiske kræfter i det amerikanske samfund, og lad os håbe, at de vinder denne gang. Men donald duck er et levende bevis på, at vi aldrig kan føle os 100% sikre på at vores ledere passer på os.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har tænkt mig at passe på mig selv om min familie, og igennem mine 23 år som far til (i alt) 4 børn på hvide plader og 2 på gule, der har jeg lært, at der er EN muskel, det ALDRIG kommer dårligt tilbage at træne, når du skal forsørge familien.

Og det er?

Evnen til at sælge.

Og mere specifikt…

At gøre det med storytelling.

Hvis du gerne vil lære det af mig, er der masser af muligheder i den kommende tid, men lige nu har du chancen for at få min hjælp til at skrive for dig (helt gratis), og hvis det er interessant, så skulle du overveje at deltage i konkurrencen på min Facebook side.

Detaljer her:

Vind en copywriter >


 Morten Spindler


fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.