Hvis det ikke er dovenskab, hvad er det så?

Når folk spørger mig om jeg har travlt, så svarer jeg uden undtagelse altid med det tredie-korteste ord i vores sprog:

NEJ

Folk der kender mig nogenlunde, kan ikke helt få det til at hænge sammen, at jeg altid har mange jern i ilden (det kan de se med et halvt øje), når jeg så alligevel påstår, at jeg aldrig har travlt — hvorimod folk, der kender mig godt (ja, alle 3) til gengæld godt ved, at jeg betragter ordet »travlt« som et af de (hvis ikke DET) mest misbrugte ord i det ganske danske landskab.

Why?

Fordi folk bruger det som en undskyldning for ikke at gøre de ting, de dybest set gerne vil gøre.

»Åh ja, det skal jeg også se at få gjort noget ved – men lige nu er der bare så meget. Jeg har simpelthen for travlt til ... XYZ aktivitet, som ville forbedre mit liv og give mig bedre tid til at gøre det, jeg ikke har tid til, giver det mening?«.

Nej.

Det giver ikke mening, men hvis det er nogen trøst, så er det ganske almindeligt.

Men det er i bund og grund dovenskab.

Folk der siger sådan, gider ikke at prioritere, så de lader bare som om de gerne vil det hele, men siger at de har for travlt.

I dag klokken 15 på fjæsen taler jeg om noget andet, som kan forbedre din forretning og din evne til at sælge med emails.

Hvis du gør det.

Og her er det mest eventyrlige ved situsjasken:

Det er overvejende sansynligt, at dine konkurrenter IKKE gør det, selvom de – med en forholdsvis lille indsats – let kunne opbygge et stort forretningsmæssigt forspring, ene og alene med det jeg taler om i eftermiddag (kl. 15). Det er dovenskab, men det er også din fordel (hvis du har stamina til at gennemføre det).

Min Facebook LIVE i dag koster dig kun et kvarters tid, og du kan samtidig vinde en copywriter – nærmere betegnet: Moi.

Med andre ord:

Hvis du vinder min konkurrence, så skriver jeg 3 sælgende emails for dig.

Hvis det er interessant for dig, så mød op med ansigt som et fjæs kl. 15.

 

Morten Spindler


PS. Her er et andet sted, du kan møde op, hvis du vil lære mine metoder

 

 

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.