What a bummer

Imens jeg rasler rundt i Vejle med børn og andre værdigenstande, drøner J. Tex albummet »Misery« højt nok til at blive høj af skidtet, men lavt nok til, at jeg stadig kan høre udrykninger og alt det der skal til for at være en artig og sikker bilist...

Den sang jeg hører imens disse linier former sig i min krøllede hjerne er er uptempo bluegrass nummeret...

= = =

What a bummer

= = =

…som er en af min og Tanjas favoritter – og i det samme triller jeg forbi en vejstrækning, hvor jeg for nogle år siden kørte bag ved en ung mand i sine bedste 60’ere. Han sad der i bilen foran mig og blev døsig i sin Peugeot (surprise, når man vælger sig en kedelig bil for kedelige mennesker), og belært af nær-døds-oplevelser fra egne ulykker har jeg udviklet ret skarpe antenner på, hvad der foregår omkring mig i trafikken, så måske derfor var jeg i stand til at se, at der var et eller andet galt med hans kørsel.

Jeg dyttede et par gange ad ham.

Det hjalp ikke, og nu begyndte han i en blød kurve at dreje over mod en modkørende flyttebil.

Jeg kunne se, at det ville gå galt, så jeg tændte katastrofeblink for at advare bagvedkommende biler, holdt mit horn i bund og trak ind til højre.

POWWW.

Lyden af metal, der krøller sammen og efterfølgende lyden af gummi fra tonstunge køretøjer, der skøjtede rundt på deres gummi-sutter skar om kap med lyden af pumpende blod i tindingen på din ærbødige e-mailnørdt, og da jeg havde bragt min egen bil til standsning, sprang jeg ud for at være en ubetinget service for medmennesker i nød.

Manden var faldet i søvn, men var sjovt nok vågnet igen, da hans bil ramte siden på flyttebilen.

Begge biler var snurret adskillige gange rundt om sig selv og holdt nu 100 meter fra hinanden snuderne i den forkerte retning på vejen.

Heldigvis var alle involverede okay.

Men vi var allesammen en skræmmende lektion rigere, nemlig den her:

Hvis du ikke holder dine sanser skarpe og sørger for at holde pauser før du går kold, så kan det gå MEGET galt.

Det gælder iøvrigt også i e-mailmarkedsføring.

Tag nu for eksempel den lead-kampagne, jeg lige har talt med en Facebook-konsulent om…

I hele august fik vi forholdsvis mange, billige leads.

Men de købte ikke noget.

Og det skyldtes at vi havde ændret i et ellers velkendt produkt, fordi…

Man skal jo prøve noget nyt ind imellem.

Men fordi jeg havde snegle-antenner på alle fingre, bemærkede jeg hurtigt den trend, at salget gik langsommere end det plejede, og derfor skruede vi OP for spjældet på alle dele markedsføringen, så vi var sikre på, at det ikke skyldtes at vi fedtede med gassen. Men sandheden var den, at vores tilbud var blevet forvirrende (og dermed kedeligt) for kunderne, og derfor faldt de i søvn før de nåede til indkøbskurven…

Salgskurven bøjede faretruende imod konkurs-kurs.

Ikke lige så pludseligt som den sovende mand i sin Peugeut, men farligt nok, hvis der ikke blev reageret.

Med et lyngreb fik vi sadlet om, skåret ind til benet og vendt udviklingen.

Og nu er kareten langsomt på vej tilbage i den rigtige retning.

Heldigvis var det ikke vores primære indtægtskilde der var truet, men vi nåede dog alligevel at miste adskillige tusinde kroner i faste månedlige indtægter, før vi fik rettet op.

Dyre lærepenge.

Anyway, det minder mig lidt om dengang jeg tog kørekort.

Der var ingen kørsel på glatbane og næsten ingen tid i bilen sammen med en kvalificeret kørelærer.

Jeg måtte lære på den hårde (og farlige) måde.

Sådan har det også været med min forretning.

I 2011 gik jeg konkurs og mit liv kunne meget let have inspireret til en af teksterne på det før omtalte country-album Misery med J. Tex, som du iøvrigt bør tjekke ud, næste gang du jogger rundt på Spyt-i-fej…

Det kan ikke anbefales.

Til gengæld kan jeg anbefale dig at lære salg med emails, og dyrke det resten af livet, for det kommer aldrig dårligt tilbage, uanset om du vil være god til at lande jobs som lønmodtager, sælge country-plader i din webshop eller skaffe kunder til din online- eller offline uddannelse.

Du er velkommen til at hoppe på mit fearless-tog, hvis du vil lære det af mig.

Men der er så også den mulighed, at jeg kunne skrive 3 emails helt gratis for dig, og hvis vi skal starte der, så kan du deltage i min konkurrence på Fjæsen over yonder…

https://www.facebook.com/mortenspindler.email

 

Morten Spindler

 


fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.