Når man vinder i en konkurrence, og det hele bliver vendt på hovedet

Medmindre du er kommet ind i mit fordrejede univers siden gårsdagens mail, så har du muligvis allerede set, at jeg i dag agter at levere en blatant omgang praleri af en (af de) testimonial, som Ida Hjorth fra Brain Blend sendte for år tilbage.

Jeg kunne tale længe om, hvor vederstyggeligt brainy jeg er, men hvorfor egentlig tage mit ord for det?

Her er en kundes førstehånds-beretning:

= = =

Når man vinder i en konkurrence, og det hele bliver vendt på hovedet.

-

I sommeren 2015 vandt jeg Morten Spindlers email konkurrence og siden da er der sket meget.

Jeg har bl.a. skiftet firmanavn, lavet ny hjemmeside samt mit budskak er blevet endnu skarpere! Han prikkede til mig og tændte en ild i mig, og så satte jeg igang.

Han kunne se potentialet i min business, historie, budskab og fandte små potentialer for udvikling og gjorde mig opmærksom på dem.

Han gav mig konkrete tips, råd, som var enkkle og kunne implementeres med det samme og som ændrede det større billede.

Han gav mig insidertips om e-mailmarkedsføring, som ingen andre giver eller deler ud af. Han har givet mig blod på tanden (ikke fordi han har slået mig), men til at skrive fængende mails, som connecter, fanger, danner visuelle billeder i folks hoveder, der får dem til at læse mailen til bunds, klikke og købe.

Jeg kan på det varmeste anbefale Morten Spindler, hvis du vil lære hvordan du kan bruge historier som en del af din e-mailmarkedsføring, så du kan øge tilliden og salget.

Ida Hjort - Brain Blend
(Tidligere Brain Recovery)

= = =

Hvis du også vil have forvandlet din business og blive millionær over night (– og hvis ikke over night, så allersenest den næste morgen), så foreslår jeg, at du knalder til nedenstående link og deltager i konkurrencen.

Det koster gratis.

https://www.facebook.com/mortenspindler.email


Morten Spindler

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.