Den STØRSTE fordel ved e-mailmarketing

20200910

Lad mig indrømme med det samme...

Jeg elsker at arbejde med e-mailmarkedsføring, men når dagen er omme, så ER det bare en af mange kanaler (eller værktøjer om du vil) i min marketingskuffe. Nogle af de andre værktøjer har fordele, som e-mailmarkedsføring aldrig får, og på samme måde er der fordele ved e-mailmediet, som du aldrig kan få med andre. Men en af de største fordele (hvis ikke DEN STØRSTE), er noget, som jeg ikke hører ret mange tale om, og jeg ser i mit daglige virke, hvordan ufatteligt mange e-mailmarkedsførere næsten ignorerer denne fordel, og ihvertfald ikke har forstået, HVOR stor en fordel det er, og SLET ikke udnytter det faktum NOK.

Et eksempel…

Når forretninger samler e-mailadresser op fra deres hjemmeside, fra sociale medier, google og mange andre steder, så fokuserer de på ET parameter men glemmer det vigtigste.

Lidt ligesom en automatisk fartmåler, der ser 2 biler køre for stærkt og sender en bøde til dem begge… Den ene er måske en moderne, velfungerende bil med automatisk fartregulerende pilot, der kan standse bilen hurtigere end noget menneske, og automatisk opdager krydsende børn.

Den anden bil er måske en gammel udbanket opel kasket, hvor fjedre og dæk er nedslidt og chaufføren sidder og glor på sin mobilos.

Begge bilister får den samme bøde, selvom de SLET ikke er lige meget til fare for deres omgivelser.

Ergo: Den automatiske fartmåler ser ganske vist ET risikabelt parameter (fart).

Men den overser nogle, der er mindst lige så vigtige.

På samme måde, så overser (eller glemmer) de fleste denne store (men alligevel næsten hemmelige) fordel, når de bedriver e-mailmarketing.

Lige fra de samler leads op og fokuserer på KUN 1 parameter.

Til de første emails, som går ud.

Og så har vi slet ikke snakket om de mange emails, de ikke sender til folk.

Så hvad er den fordel?

Hvad er det for en salig hemmelighed ved e-mailmarketing, som DU kender Spindlerman, men vi andre er blisfully uopmærksomme på?

Men dog…

Du er da mere utålmodig og nysgerrig end læsere er flest.

Good for you.

Og den slags kvaliteter vil jeg naturligvis ikke undlade at belønne.

Jeg giver dig hemmeligheden og forskellige tips til, hvordan du kan udnytte den koldt og kynisk i din egen forretning (og iøvrigt årsagen til at ingen takker dig for at lade være)…

Fredag den 11. september 2020 klokken 15.

Herinde:

https://www.facebook.com/mortenspindler.email

Og så lige forresten...

Du kan stadig nå at være med i konkurrencen om 3 emails skrevet til dig... (samme sted).


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.