Har en smølf en lådden svans?

20200911

True story…

Der var en gang en ikke særligt beskeden politiker ved navn Uffe Ellemann Jensen, der i sin fritid sang for børn under sit væsentligt mindre arrogante men en hel del mere klistrede alter ego:

Johnny Reimar

Og hvis du aldrig har youtubet hans 'glans' -nummer Smølfesangen, så er det på høje tid.

Han synger blandt andet om smølfens lådne svans.

Jeg sværger.

Men før du bliver rigtig godt gammeldags pigefornærmet...

Musikken er SÅ Nordtysk, at man næsten oversætter til Germansk i hovedet, selvom stroferne rent faktisk er på Dänish, og så er det vel ikke særlig underligt, at han synger om de små blå gutters... haler... med et tysk ord for hale.

Nemlig Schwanz.

Jeg må erkende, at jeg elsker det ord næsten lige så meget som fåkg.

En anden ting, jeg ikke kan få nok af, er den måde Uffe (aka: J. Reimar) synger »O-K« sådan cirka midt i skidtet, hold øje med det, når du spiller den af på din computer om lidt, som man nogle gange siger.

Anyway.

Hvis du synes, kan vi sagtens holde resten af historien over bæltestedet.

Og iøvrigt er det blevet tid til at promovere dagens fredags… slik.

Hvad?

Det er da 100% stuerent, vi køber selv for 100 kroner blandede rosinboller og (vin)gummier om fredagen, og så sidder vi i familiens… skød… og putter dem i munden. Spindlermans fredagsslik er dog af en helt anden karaktér, for her får ambitiøse e-mailmarkedsførere guf fra Spindlermans godtepose – og det sker hver fredag kl. 15 – LIVE på fjæsen…

Så hvad sker der på denne (heldigvis) gudsforladte fredag?

Der sker det, at jeg afslører hemmeligheden om den (måske) STØRSTE fordel ved e-mailmarkedsføring, men kun lige over hovedet. Det er ikke noget, du ikke ved. Det er bare noget, du slet ikke er nok opmærksom på.

Eller måske tager jeg fejl..?

Vi får se…

https://www.facebook.com/mortenspindler.email


Morten Spindler

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.