Det indlysende gode rugbrød

Hvad vil du have på dine madder i madpakken i dag Christopher?

Spørgsmålet faldt nok lidt automatisk, for selvom jeg smører curling-ungernes madpakker for at blive husket for den gode service, så er valg af pålæg ikke noget, der sætter mit dialyse-vand i kog, og Chris var så heller ikke interesseret i de salte kødskiver på toppen af skiverne, der bringer vores afkom sundt igennem dagen...

Hans svar?

“Det er lige meget, bare jeg får det gode brød”

Jeg var lidt presset på tid, så jeg sendte presset videre:

“Men hvad vil du have på... Pålæg?”

Igen faldt svaret, næsten desperat:

“Det er lige meget, bare det bliver det gode rugbrød”.

Er det ikke sjovt?

På INTET tidspunkt var han i tvivl om, at jeg havde det samme billede på nethinden af “det gode rugbrød”, som han havde. Lige for at du forstå problemt her, så har vi for tiden 3 forskellige slags rubrød i svale-skabet plus toastbrød med rug (og nej, det når ikke at mugne med 5 sultne unger i huset), så i princippet kunne drengen mene 4 forskellige slags brød.

Det kunne også være, at han mente nogle af de 2-3 andre slags brød, vi har i fryseren.

Who knows?

Og det er et fænomén jeg ser næsten dagligt i mit utrættelige arbejde med markedsføring.

På den ene side e-mailmarkedsførere, der ikke forstår, hvordan man skriver, så målgruppen føler at du rammer dem lige i mellemgulvet og udnytter den hemmelige fordel, de ellers har fået serveret på et sølvfad, men enten nægter at udnytte af frygt for de slemme trolde på deres liste… eller ikke er opmærksomme på.

Det pludrede jeg om i går på fjæsen (se linket nedenfor).

Og på den anden side står kunder, der ikke er er i stand til at følge instruktioner så simple, at man må knibe sig i armen – men alt andet lige er nødt til at tage hensyn til i sin markedsføring.

Whatever the case, indtil den 18. september (do-dusin-å-dyve) kan du vinde 3 emails skrevet af mig til din liste.

Se eller gense min fjæsl-buuk-laiv fra fredag her:

https://www.facebook.com/mortenspindler.emailMorten Spindler

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.