Blodig firserfest i Vejle

Det er ikke hver dag, man oplever den slags, slet ikke når man går rundt og er en introvert i de rige ræv(e)hullers del af Vejle, nemlig den del de kalder Ø. Jeg taler om det forbløffende faktum, at min (efterhånden midaldrende) mor fylder 80 i dag, så det skal naturligvis fejres med lidt rød og saftig (men ikke særlig klimavenlig) bøf.

Det betyder også, at det bliver ganske kort herfra i dag.

Det eneste du lige skal vide er, at jeg i løbet af ganske kort tid udgiver en ny saftig sag med masser af kød på for dig, der er lusker rundt og læser disse skumle spalter. Den indeholder 9 hemmelige modeller (jeg siger ikke mere, men det er relateret til e-mailkmarkedsføring), som jeg selv har udviklet og brugt igennem årevis til at lave omsætning for millioner på en ganske meget anderledes facon end flertallet er flest.

Hvis jeg var dig, ville jeg glæde mig.

Men nu er jeg mig, og glæder mig alligevel.

Både til aftenens firserfest med min mor og en blodig bøf og til at få noget helt nyt i luften, som både har potentiale til at forlænge dit liv OG gøre det meget sjovere at leve LANGT forbi de 80. Min mors far blev næsten 97, og jeg er overbevist om, at hun bliver meget ældre – heldigvis.

God aften.

Og en ting mere...

I morgen kan du tilmelde dig ventelisten til mine 9 modeller.

Indtil da kan du fornøje dig med lidt forsinket fredagsslik...

https://www.facebook.com/mortenspindler.email


Morten Spindler

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.