Min bedst sælgende email – nogensinde!

Enhver online marketing Gru-ru uden selvrespekt har pralet af det bedst sælgende opslag, den bedst sælgende landing page eller den bedst sælgende email, så hvorfor skulle jeg være anderledes? Det skulle da lige være fordi jeg rent faktisk HAR selvrespekt, haha.

Men...

Lad os bare begrave strids- og sarkasmeøksen for en stund.

Jeg taler nemlig om emnet på fredag, fordi...

Selvfølgelig er det interessant.

Hvis man kan stå på skuldrene af andre dygtige folk, så skal man gøre det.

Om JEG så er dygtig må være op til dig at vurdere.

Jeg HAR solgt for mange millioner med emails igennem årene.

Og hvem ved, måske kan jeg give dig et fif eller to..?

Mød op til fredagsslik den 18. september.

Så tager vi en snak om det...

https://www.facebook.com/mortenspindler.email


Morten Spindler

fearless.mortenspindler.dk 

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.