Me and Bobby MaDonnux

20200923

En gul og fluffy abe af stof og næver af det pureste plastik langer en lige højre ud efter min kæbe og er faretruende tæt på at foresage en trafikulykke...

Scenen er den her:

Vi er på vej til McDonalds (som i vores 5-årige søns verden hedder MaDonnux) og aben hedder Bobby. Det er hans nye ven, og lige nu leger de, at Bobby skal smadre far. Hvorfra Thor fik idéen til at abe-bamsen skulle hedde Bobby ved jeg ikke, men nu hvor Danmarks bedste country/folk-musiker J. TEX brøler ud igennem bilens højttalere med en superfed version af klassikeren Me and Bobby McGee...

Ja, så går det hele op i en højere enhed af...

Mening.

Hvis jeg har tabt dig, så lad mig samle dig op igen.

Det er bare en af den slags scenarier som er helt normale, når man har været far med hjemmeboende børn siden 1997 og forventer at det vil fortsætte indtil rundt regnet 2037...

Ja.

Det er et spænd på 40 år.

Og hvis det giver anledning til lidt respekt, så tager jeg imod det med kyshånd.

I morgen skal jeg mødes med en gæv gut, der har min respekt fordi han har opbygget et spændende online univers – og derfor han vandt min konkurrence forleden.

Jeg skal skrive 3 emails for ham.

Og måske udveksle gode idéer til at lave mønt på det univers han har bygget – det er ihvertfald noget, jeg også har en del års erfaring med. Jeg startede min leg med salg og marketing helt tilbage i de tidlige nitten-80’ere, så det er også rundt regnet 40 år. I den tid har jeg solgt abonnementer, Macintosh computere, kurser, mad, hotelophold, biler, tøj, uddannelser, coaching, investeringsrådgivning, revision, fotosessions, hjemmesider og meget meget mere.

Al den er erfaring destillerer jeg hver måned ned til let fordøjelige lektioner, du kan bruge med det samme.

That is…

Hvis du er abonnent på mit månedsbrev.

Detaljer og købslink er her:

FEARLESS >

(Kun for læsere af mine daglige emails.)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.