Workshop?

Jeg har altid troet, at work det var noget vi mænd tog os af, og at shoppe det var noget som kwindfolk tog ud og gjorde for de penge, vi lige havde tjent i vores ansigst fodsved.

Men så i dag fandt jeg ud af, at man kan tage på workshop sammen med sin kvinde, og det gjorde vi i Århus, hvor de har sådan noget folkemusik.

DET var edderhylemig sjovt og lærerigt, ka’ jeg godt sige dig.

Især fordi jeg forstod, hvordan det må være at skrive emails der ikke lyder som kattejammer, når man ikke helt er vamt til det.

Sådan lød mit guitarspil her til aften.

Men så igen...

Hvis nogen havde fortalt mig for bare et år siden, at jeg skulle spille gammel dansk folkemusik ala instrumentalos med violin og harpe, så havde jeg nok sendt dem min bedste Clint Eastwood skælven med det ene øje og spyttet klamt i en stålbakke på gulvet.

Og hvis du er fortabt som Niels Hausgaard midt i en Per Vers RAP, så bare rolig...

I also neither don’t know wonderfugk I’m talking about.

Men jeg ved en ting.

Om få dage går min sprinkler nye mini-story-crash-telling-course-workshop i luften forrr to brings new creatiff power to the people.

And you can sail that again.

Første oktober.

Be there.

PRE ORDER (KOSTER ZIP)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.