Short story long

I morgen udgiver jeg...

Den mest omfattende serie af korte videoer, jeg nogensinde har strikket sammen. Det siger så ikke ret meget, men det er også lige fedt, for du har næppe brug for det man på japansk kalder “lang-tung-ting”. Samlingen, som snart kan blive din, består af 9 let fordøjelige videoer, der beskriver nogle af de bedste storytelling-modeller, jeg har i min egen semiautomatiske email gun. Du får den ikke på en gang, for det ville blive alt for overvældende for sarte sjæle, og hvis jeg skal gøre mig til diskriminator, så skal det Ikke være på hgrund af læsere, har har begrænset tid på deres hænder.

Faktisk går jeg bevidst efter dem, der allerede forstår at holde sig igang.

Hvis det er dig, så klik herunder, når du er klar til at lære om Spindlermans 9 mest profitable storytelling modeller.

Du får dem spredt ud over 9 dage.

Ready when you are, Spindlerman >Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.