Video killed the introvert star

Jeg er så gammel, at jeg kan huske mine klassekammerater dansede i takt til sangen »Video killed the radio star«, hvis det altså siger dig noget.

Og når vi nu snakker om video.

DO NOT google the above mentioned song.

Og...

I de seneste uger har jeg lavet en del video, både LIVE på flake book og optagelser til min harddisk, som skal bruges til diverse online-kurser. Senest har jeg bygget det, vi e-mailnørder kalder en »lead-magnet«. Altså noget, der skal få nye leads til at skrive sig på Spindlers liste.

Det startede egentlig med, at jeg købte et kursus i at lave webinarer, men en djævel tog ved mig og lokkede mig til at lave noget helt andet, og det er jo i bund og grund helt okay… det oprindelige formål med at købe kurset var et andet, men…

Det fik mig igang.

Og nu er jeg ved at være så vant til at lave video, at jeg så småt begynder at holde af mediet.

Og DET siger en del, hvis du kender mig ret.

Som livslang introvert, der helst sidder for mig selv på kontoret og hakker i tastaturet, er det en ganske underlig følelse. Jeg begynder at være okay med lyden af min egen stemme, og... nej, det er faktisk en underdrivelse. Jeg nyder at høre den, ikke som en Trumpistisk narcissist, men mere som i: Jeg ser mine egne videoer for at blive bedre og væmmes ikke længere over det – og jeg glæder mig til at komme videre med optagelserne om nogle timer fra skrivende stund.

Så hvad optager jeg lige nu?

De sidste videoer til min lead-magnet:

Spindlermans 9 mest profitable storytelling modeller

Du kan tilmelde dig skidtet her:

Du får adgang til den første video med det samme, og det er p*sse-godt, siger det bare.

GIFF TO ME NOW >


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.