Hvorfor du ikke må have andre idoler end mig

Jeg har en ven.

Og han er fan af Elvis.

Han er dog ikke en af de der tom-hjernede tosser, der savlende ligger på knæ foran Gracelands porte i håb om at Elvis kommer gående som spøgelse. Han ser faktisk med kritiske øjne på meget af Elvis musik, men køber det alligevel – fordi han samler.

Derfor skrev han her forleden denne kritik til hardcore ankelgnaver-fans:

= = =

Hvad er det som gør at hardcore fans tit bliver fuldstændig ukritiske over for deres musik idoler, alt er godt, selv når det er rigtig skidt?

= = =

Det fik en anden til at skrive dette interessante (men forkerte) svar:

»Det dybe svar er at mennesker religiøse væsner, og når man ikke rigtigt må være religiøs så projicerer man religiøsiteten over på andre områder af livet ... sit idol eksempelvis«.

Vi er alle religiøse?

Det er en videnskabelig påstand, som er pænt svær at dokumentere.

Jeg køber den ikke, og her er mit svar til fyrens kommentar:

»Det er religiøse menneskers krampagtige forklaring på det håbløst barnagtige i at tro på guder«.

Det fik min ven op ad stolen.

Han ved nemlig godt, at jeg ofte prikker til folk, der tror på gud, hvilket med jævne mellemrum irriterer ham… Men, hvorfor egentlig? Jeg mener, hvis folk er 100% sikre på, at de har ret i deres gud findes (og at alle de andre guder ikke gør)… Så burde man vel være immun overfor kritik, eller er der noget jeg ikke ser? Men her hans groteske svar... »Morten, du kører jo et korstog mod folk som har en tro ved hver en kvart lejlighed, det virker som om du tager patent på virkeligheden, og kun du har ret, burde der ikke være plads til alle?«

Tjooo.

Der burde vel være plads til alle.

Men hør lige her min fine ven...

Du har lige lavet et opslag, hvor du kritiserer musikfans for at være ukritiske overfor deres idoler. I det samme opslag kritiserer du nu mig for at være kritisk overfor folk, der ukritisk følger religioner.

Selvironien skriver da lidt sig selv, gør den ikke?

Anyway, hvis du måtte læse det flere gange for at forstå, hvad jeg snakker om, så er du meget ihærdig, og det vil jeg gerne belønne… Jeg har nemlig samlet 9 profitable storytelling modeller, som jeg kaster i grams for dine fødder, hvis du blot vil løfte fingere (eller musen) og trykke på linket herunder.

Og lad være med at TRO mig, når jeg siger, at de er profitable.

Test dem selv i stedet.

Det er meget bedre, for så behøver du ikke længere at tro.

Så VED du, at jeg er dit nye idol.

Or not.

Uanset hvad, her er linket:

SPINDLERMANS 9 (hotte) MODELLER

 


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.