50 shades of Clay

50shadesofclay_20201017

Der er mange store giganter derude.

Og af en eller anden grund, så har de det med at stille træskoene alt for tidligt – dagens hovedperson er ingen undtagelse, men hans fag var så heller ikke for sarte sjæle eller kroppe for den sags skyld… Vi taler om ingen ringere end bokselegenden Cassius Clay, der til min store forrtrydelse udskiftede sit fede navn og blev til Muhammed Ali, døde som 74-årig.

Bortset fra hans tossede konvertering til Islam og deraf følgende navneskifte, havde manden ganske mange facetter.

Fun fact.

Muhammed Ali døde præcis der, hvor jeg 2 år senere (for første gang i mit miserable liv) satte mine fødder i USA…

Scottsdale, Aarizona.

I skrivende stund er det cirka 2 år siden, og nogen vil mene, at det er vildt som tiden flyver, men åbent og ærligt, så prøver jeg at leve op til noget, som Clay (ifølge Google) har sagt…

= = =

Don’t count the days, make the days count

= = =

Og i det lys kan det da godt være at 74 år er et langt og godt liv.

Having said that… jeg agter at blive meget ældre.

Og en af de ting jeg (også) vil dyrke i de sidste 100 år af mit liv er storytelling, og jeg vil dedikere en god del af mit virke til at inspirere andre til at gøre det samme, ikke mindst fordi de er en total i orden måde at tjene penge på.

Og hey…

Jeg har lavet en stribe storytelling modeller, som har hjulpet mig med at generere omsætning for langt over 100 millioner kroner.

Nej.

Ikke i min egen forretning, desværre.

Men i kunders.

Samarbejdspartneres.

OG.

Vores egne forretninger.

Hent dem her, hvis du vil, eller lad være, hvis du hellere vil det:

STORIES by YOU


Morten Spindler

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.