Duftesansen, der gør dig i stand til at snuse langt væk

dufte_20201019

Da jeg var dreng, var folk bekymrede for at børn så for meget TV.

Well.

Good news.

Min søn ser aldrig TV, for vi har ganske enkelt ikke et anonnement på TV-signal.

Når det så er sagt..

Han glor lige så meget skærm som andre normale unger, og forleden sad jeg og betragtede ham alt imens han så en udsendelse på sit elskede YouTube. Det var noget med menneskedyrets bedste ven, og bagefter fortalte han mig ivrigt, at hunde har en duftesans, der gør dem i stand til at snuse langt væk.

Så blev den myte aflivet.

Det er ikke skadeligt, men lærerigt, at se TV.

Min egen lille TV-serie i 9 afsnit...

Du ved

...den med de profitable storytelling modeller er endnu et lysende fyrtårn i historien om, hvordan skærmkiggeri kan være godt for både voksne og børn - og hvis du endnu ikke har været igennem dem, så er jeg hverken vred eller skuffet - men lidt bekymret, for jo hurtigere du kommer igang med at studere, implementere og misbruge modellerne, jo hurtigere kan du lære det.

Men vent.

Der er mere...

For her er (sjåk-skåk-sjåk) noget, som er endnu bedre læring end at glo skærm.

At læse.

Ja, det lyder kontroversielt.

Men studier viser...

Hæ, jeg gasser naturligvis, for du ville ikke være nået hertil i en tekst-tung email, hvis du ikke vidste præcis, hvad jeg taler om.

Læsning er godt.

Ikke kun for din kreativiet og for din følelse af at berige dit eget åndsliv - men i høj grad for din læring – og endnu bedre er det at læse noget, der er printet på papir, så du bruger andre sanser end synet, når du samler et magasin op og fornemmer papiret, dufter tryksværten og mærker træfibrene.

Netop derfor bliver mit månedsbrev printet på papir og sendt til din fysiske sneglepostkasse.

Og desuden...

Når månedsbrevet ikke putter sig på din harddisk, men det i stedet ligger på dit bord eller på badeværelset og minder dig om, at du har investeret penge i din egen udvikling, så får du det læst.

Det er ikke raketvidenskab.

Men det virker.

Og der er mere...

(Wuuut?)

Seriøst...

Hele formålet med min TV-serie er at få dig sparket igang med at tænke over, HVAD du kan skrive om.

Det samme gælder månedsbrevet, som tager over hvor TV-serien slutter og lærer dig, HVORDAN du kan gøre det, og i lærer dig de principper, som kan gøre at det hele ender med klingende mønt i sin lomme.

Denne cyklus kan beskrives med 3 ord.

1) Se (TV)

2) Læs (Månedsbrevet)

3) Skriv (Sælgende emails)

4) Analysér.

5) Profitér

6) Gentag.

Okay, det var lidt mere end 3 ord.

Men så meget desto mere er det svært at forstå, hvad der holder nogle folk fra at gå igang.

Under denne spalte finder du både link til min TV-serie og mit månedsbrev.

Køber du adgang til sidstenævnte inden 1 november, så er du sikret 4 numre af månedsbrevet frem til nytår, da de lige nu kommer i en mere intens stime end normalt.

Og så lige en sidste gratis lektion...

Månedsbrevet er ikke et quick-fix.

Jeg har nemlig ikke set evidens for, at det findes, og derfor betragter jeg hele begrebet quick-fix som useriøst.

Månedsbrevet er (og bør ses som) en (langtids-) investering i gradvis læring og forvandling, og for mit vedkommende er den proces først lige startet efter 35 år med markedsføring og 10 år med e-mailmarketing, så hvis du tror at du kan suge mine “tricks” på 3 måneder, så må du bruge din (mangel på) duftesans til at snuse langt efter grønnere græsmarker (simpelthen fordi du spilder din tid på mine).

Alle andre?

De er kan sniffe til godbidderne herunder.

9 VELDUFTENDE MODELLER


Morten Spindler

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.