Hjulen varer lige til Paaske

20201022_paaske

På onsdag (28. oktober) tager jeg en tur ned ad Memory Lane.

Min gamle ven Lars Paaske (der seriøst er i familie med skuespiller Erik med samme efternavn) sætter sig for første nostalgiske gang i mange år (atter en gang) ind i min bedste 4-hjulede ven og begaver os med selskab på en musik-tour. Det har vi gjort mange gange før, og denne gang går touren til Kjøwenhavner-snude-staden, hvor Danmarks mest interessante singer/songwriter pt. giver en lille koncert.

Kunstneren hedder J. Tex, hvis du skulle spørge fra nogen.

Men tilbage til Lars Paaske, som i min farvede (men ikke desto mindre korrekte) bog, er den mest interessante radiovært i DR, og i DK for den sags skyld... I skrivende stund er han vært på Studie 5, hvor han fra 12.15-14.00 forkæler heldige lytteres øregange med sine stemme og så selvfølgelig med total i orden musiksmag.

Men her er grunden til at jeg skamroser min gamle ven.

Hans research er sublim og hans kommentarer til og imellem sangene er ALTID underholdende – så meget, at man finder sig selv i færd med at være nysgerrig på et (ellers) fuldstændig ligegyldigt popband fra fattig-firserne, og det varmer sku hjertet på en gammel copywriter.

Og en ting mere…

Når jeg hører ham tale i radioen, så er det fuldstændig som at høre ham privat, måske med visse kvaliteter i personligheden forstærket og andre kvaliteter lidt dæmpet. Men ikke desto mindre, han taler som et helt almindeligt menneske der bare brænder for det han laver og ved en hulens masse om skidtet.

Der er langt imellem radioværter som jeg værdiger den slags kommentarer.

Og desværre…

Der er endnu længere imellem e-mailmarkedsførere, der har substans som en LARS og karisma som en PAASKE.

Det prøver jeg med djævlens magt at lave om på, dels når jeg skriver mine daglige emails og dels når jeg udgiver mit månedlige månedsbrev med den sorten-muld-solide dansk-klingende titel:

= = =

Fearless Email Warriors.

= = =

En anden relateret ting, jeg prøver at ændre, om ikke med djævelens magt, så ihvertfald med Lars Paaskes hjælp… (jeg lader mig inspirere af hans radioudsendelser og har netop bestukket ham med en gratis tur til staden, blandt andet i håb om at lokke et par hemmeligheder ud af ham)… Jeg prøver at blive bedre til at være lidt mere mig selv og lidt bedre forberedt, når jeg laver mit eget lille show på fjæsen om fredagen.

Showet er mere en TV-serie end en radioudsendelse, men forskellen er ens.

For når dagen er omme, så gælder det om, at de indsigter jeg bringer til DIG som seende lytter, bliver kommunikeret på en måde, så du forstår budskabet og kan gå igang med at implementere.

Hvis du gerne vil høre mig tale om det vigtigste ord i marketing, på trods af at jeg ikke når Lars til undersiden af sokkerne, så kan du give min begivenhed din bevågenhed (aka: et like/interesseret/deltager) lige her:

SLIK FOR E-MAILNØRDER


Morten Spindler

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.