Send hele bundet hjem

20201023_bundtet

I starten af halvfemserne var jeg til en ***livs- og værdiforandrende*** koncert i Odense.

Det ærgrer mig lidt i dag, at jeg hverken kunne optage lyd eller billeder, men dengang havde vi ikke engang fantasi til at forestille os en verden med internet, og stupid phones var formentlig heller ikke noget, Steve Jobs havde tænkt på endnu. Den sanger, som snart skulle give mig noget at tænke over, var egentlig KUN opvarmning til et mere kendt band – som jeg (sjovt nok) i skrivende stund IKKE kan huske navnet på... Men MIT hovednavn var altså den danske singer/sonwriter Allan Olsen, og så vidt jeg husker, gik jeg hjem da han havde spillet, men nu er det næsten 30 år siden, så måske farver tidens gebis mine minder lidt romantiskere end virkeligheden.

Uanset hvad…

Allan ramte mig lige i mellemgulvet med sine stærke tekster og sin nordjyske underspillede humor – man mærker nok hans tætte relation til Niels Hausgaard. Herunder er et par strofer fra en sang om at være flygtning, som blev et af Allans største hits nogensinde, hvilket så godt og vel beviser, at der trods alt stadig er masser af modvægt til tosserne fra foreningen, der kalder sig dansk.

= = =

...jeg ser plasticblomsten af Danmarks dumhed stå frem

skyklapperslips der siger - send hele bundtet hjem

= = =

Det går over min forstand, hvordan mennesker kan blive så indskrænkede, at de tror det er en kvalitet at isolere sig og ikke få nyt blod og ny kultur fra fremmede.

Jeg mener…

Nogle af de vigtigste styrker ved demokratiet og Danmark er da mangfoldighed og ytringsfrihed.

Med andre ord...

Vi behandler MENNESKER med værdighed og respekt, og vi byder flygtningen velkommen, sådan som vi ville håbe på at blive budt velkommen, hvis VI blev forfulgt (det gjorde nogle af os under 2. verdenskrig) – men samtidig skal vi frit kunne kritisere hinandens idéer, uanset om de er gode eller dårlige – og uanset om nogen måtte blive fornærmede over kritikken.

At sende hele bundtet hjem til ‘de varme lande’, hvor de blev forfulgt er ikke noget at være stolt af.

Eller hvad med Trumpty Dumptys USA, hvor børn bliver skilt fra deres forældre, før de gamle bliver smidt hjem?

Nå.

I skrivende stund ser det ud som om USA (og dermed verden) går bedre tider i møde.

Hvis du vil gøre lidt godt for dig selv og din indtjening med emails, kan jeg varmt anbefale dig at gennemse mine fredagsslik fra oktober måned, implementere det du lære OG skrive en kommentar under videoerne, for når oktober er omme trækker jeg lod iblandt alle kommentatorer…

Præmien er min bog på 424 sider – for e-mailmarkedsførere af alle racer, iøvrigt trykt sort på hvidt og C02-neutral og hvad-har-vi.

Her er links til de 4 videoer.

(Og ja, du får 4 lodder, hvis du skriver en bemærkning i alle 4 – noget for noget.)

= = =

Det vigtigste ord i marketing.
23. oktober >

-
Hvorfor skal du skrive emails på 10 minutter eller mindre.
16. oktober >

-
Den mest effektive trigger i marketing.
9. oktober >

-
Hvorfor må du ikke give værdi i dine emails, og hvad du skal gøre i stedet.
2. oktober >

= = =


Morten Spindler


PS.

Og så lige forresten…

Du må gerne sende hele bundet (af links) hjem til venner og familie, hvis du altså nænner at nedsætte dine egne odds mod at du til gengæld giver en chance til nogle andre der (som Allan også synger i før nævnte sang)…

= = =

…kigger ind i varmen og beder om en ledig plads.

Det er okay med mig.

Og jeg ved, at det er okay med dig.

Hvem af os skulle være dommere?

– værs’go og peg!

= = =

Og med de ord…

God ræv og god weekend.- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.