Lev mens du gør det, skriv mens du tør det.

skrivlev_20201027

Min uforbeholdne mening…

Hvis Piet Hein havde levet længe nok til at blive e-mailmarkedsfører, så havde der formentlig været mange flere emails derude med bid i, eller som man siger...

Det er mere Piet end det er Hegn.

Og hvis du ikke fatter en ostereje af snakken, så kan jeg oplyse at emnelinien ovenfor er et omskrevet gruk af den hedengangne filosoffikker Piet Hegn, en mand jeg misunder for de mange indsigtsfulde ordspil og iøvrigt også et par geniale design eller 2.

Det med at skrive ER faktisk noget, som mange mennesker kunne gøre bedre, hvis de bare turde tørre.

Men at tørre turde er i høj grad også et spørgsmål om at gurde gørre, og her hjælper det at committe sig til at få... gået gjort når dagene bli’r små og grå, og inden livet det er omme.

Så hvad?

Hvordan får man gjort lidt email copywriting hver dag?

Vi ved jo alle, at det ikke bare handler om at skrive.

Hvis det var SÅ let, ville folk jo stoppe med at ryge og overspise. Det ville træne ihærdigt 6 dage om ugen og gå i seng klokken halv ti. Og prutte underholdende emails ud som skidt fra en spædekalv.

Jeg kan ikke hjælpe dig med ret mange af ovenstående problemer.

Men hvis du gerne vil tvinge dig selv igang og gå i Spindlermans email copywriting skole, så er månedsbrevet Fearless Email Warriors din ven... 16 sider tætskrevet inspiration, indsigter og motivation, du let kan omsætte til profit i din egen e-mailmarketing, hvis og såfremt du er en do’er.

Detaljer på linket herunder

Og indtil 31. oktober får du en uimodståelig bonus:

* 4 numre frem til nytår (mod normalt kun 2).

Fearless > (kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.