Go big AND go home

20201027_gobigandgohome

Vi nærmer os jo den glade halloween tid (en god gammel dansk tradition, der smittede os via internettet for... få år siden).

Og med den uforbederlige pædagog, jeg altid har fået haft i maven, lader jeg gerne mine unger - store og små - fornøje sig med et par zombiefilm, så den uhyggelige stemning ikke klinger for hurtigt ud.

En af de bedste i vores Apple TV er Zombieland-to-logien.

Faktisk er 2’eren vores favorit.

Og her siger Tallahassie (sublimt spillet af Woody Harrelson) altid:

= = =

Go big or go home.

= = =

Det får dog selskabet af overlevne usmittede mennesker til at tænke...

Why not go big AND go home?

Og således sker det, at de flytter ind i det hvide hus, der forlængst er forladt på grund af epidemien, som har forvandlet det meste af verden til en ruin...

Derinde finder de mange spændende klenodier, ikke mindst den revolver, som Elvis gav præsident Nixon inden sidstenævnte blev afsløret i et vandfald med lapperne på låret af en gatekeeper (eller noget).

Og på samme måde kan jeg fantisk (næsten) love dig klenodier, guld og grønne skove, når du går stort OG går hjem (INDEN Halloween er slut)

Aka.

Når du tegner anonnement på månedsbrevet Fearless Email Warriors senest 31. oktober, for her får du 2 ekstra månedsbreve i perioden frem til nytår.

*
Den seneste udgave (#34), som går i dybden med Storytelling Model # 01 og 02 – bliver sendt til dig, så snart du tegner dit abonnement.

*
Og de andre, som dykker i resten af modellerne: Med #35, som bliver udsendt medio november får du også fearless-håndbogen med det afsindige navn: Enkyklopædietikon.

*
Og så #36 og #37, som begge rammer dig i julemåneden i slutningen af det værste år i mands minde, hvor du jo naturligvis både har fortjent og ønsker dig lidt ekstra gaver.

Køb her og nu:


Fearless >
(kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.