Petunia Coco Savanah Blomsterbirk Guldfisk

petunia_20201030

True story.

Overskriften (minus guldfisk) er navnet på et menneske, der levede og åndede på denne gudsforladte jord.

Hun blev ikke navngivet sådan af sine forældre (hvilket jo faktisk kunne tyde på, at gud ikke er så ond som sit rygte, hvis hun da findes), men Petunia foretrak i stedet som voksen at lade en numerolog regne sig frem til et (såkaldt) navn, der mest af alt lyder som en hylemorsom monolog med Anders Matthesen.

Tag min nu ikke på bordet.

Men jeg vil jo mene, at forældrene selv har været ude om det.

Og hvis du ikke er i stand til at tale for 5 potter pis fornuft ind i krødderen på dine børn, så er det ikke mærkeligt, at de bliver punkere og farver deres hår lilla – eller har brug for at tage et navn, som gør det næsten umuligt ikke at fnise, hvis man skal forsøge at udtale det imens man ser dem i øjnene.

Forestil dig for eksempel en læge, som skal kalde på sin paient i et fyldt venteværelse…

= = =

Ja, så er jeg klar til næste patient…

Lad mig nu se, der står…

»Petunia Coco Savanah Blomsterbirk«

…nå, det er dig med det lilla hår,

kom du med herind,

vi har vist lidt forskelligt vi skal igennem.

Har du booket en lang tid?

= = =

Now...

Look who is talking.

Manden, der kalder sig Spindlerman, peger fingre ad folk, som tager mærkelige navne?!

Forskellen er så, at jeg har taget navnet, fordi nogen gav mig det som et kælenavn, og jeg kunne li’ det fra the get go. Men jeg har ikke opsøgt en eller anden kvaksalver, som forlangte 1200 kroner i timen for at ‘regne ud’, hvilket navn var det rigtige for at jeg kunne få det godt med mig selv.

Oh well.

Hver eneste gang jeg hører om den slags, så skriver jeg det ned og så er der mere foder til dig, min kære guldfisk.

Og når vi nu snakker om foder og guldfisk.

Månedsbrevet Fearless Email Warriors indeholder nok blomsterbirk-protein til at dine egne emails potentielt kan blive så potente, at du muligvis snart bestiller et bladguld-skilt med dit navn til postkassen.

Husk at tilmelde dig senest 31. oktober, så får du 4 numre for 2 numres pris (nedenfor).

Men her skal det for en kort stund handle om 22 gamle udgaver af månedsbrevet, for i dag kl. 15 afholder jeg oktobers sidste fredagsslik-fjæsbogs-video-podcast for e-mailnørder, og her kan du vinde min 424 siders tunge bog »Fearless Email Warriors 2015-2017«.

Vi ses kl. 15.

FREDAGSSLIK >


Morten Spindler

fearless >
(Kun for læsere af mine daglige emails)

Husk at tilmelde dig senest 31. oktober, så får du 4 numre for 2 numres pris.


Morten Spindler


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.