Vores hanhund er i Cor-antæne

hund_20201031

Det er skræmmende.

Men når min ellers stilfærdige kvinde kaster sin fiol på skulderen og lyden af hestehår, der bliver gnubbet lystigt mod stålomspundet stål skærer sig igennem huset som kridt på en tavle... nej, det kom forkert ud og lød som om jeg ikke bryder mig om lyden af min kvinde, der øver sig på et instrument, som er for avanceret til mig selv (jeg valgte det instrument, som enhver kan lære å' få til at lyde nogenlunde fedt, nemlig guitar)....

...Så for the record...

Jeg elsker at lytte til min kvindes violinspil – mere end hun elsker at spille for andre.

Men der skal jeg da så lige love for, at vores hund ikke er enig.

Eller måske er han GLAD for det?

Ihvertfald lyder han som dit værste mareridt om ulve, når vores svenske laphund Tjalfe sætter i et hyl og bliver sat i Cor-rantæne, der ikke skyldes virus, men nok nærmere lydforurening. Egentlig er det meget hyggeligt, men du må jo lissom forstå, at man kan ikke høre, hvad man selv skriver under hølningen fra en Svensk Laphund avlet til at have en særligt skinger stemme, så den kan hyrde rensdyr i 25 graders kulde, hvor selv LYD har svært ved at undslippe kulden, næsten som lys i et sort hul.

Men når vi nu snakker om skingre hyl.

Der kan muligvis være noget skingert ved denne advarsel...

(kommer her)

Hvis du gerne vil dykke hardcore ned i storytelling, så skal du se at få givet dig selv et abonnement på månedsbrevet Fearless Email Warriors. I dag udløber min oktober-bonus nemlig, og hvis du venter til i morgen med at tegne det abonnement, du allerede har besluttet dig for, så er der ingen kære far her.

Du kan godt komme med i morgen, men der er ingen bonus.

Detaljer om til som at hvordan du bliver Fearless Email Warrior findes fornedenstairs under min skrift.

Vi ses på den anden side…


Morten Spindler


PS. Hvis du er i tvivl, så book en 15 minutters gratis samtale med 2 timers varsel inden klokken 21 på linket her:

15 MIN GRATIS >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.