Forløsningen, der aldrig kommer

20201109_redemption

Det undgår aldrig min ærgrelses-muskel...

...at se amerikanske præsidenter blive sværget ind med hånden på en bibel – en bog, der er et (ulideligt) levn fra en udemokratisk æra, et symbol der er (og kun burde huskes som) en skamplet på menneskets historie, et nødvendigt onde i vores hjerners evolution – men bestemt ikke noget, vi i moderne tid bør ophøje som et symbol på troværdighed.

Tænk på alle de løgne og selvimodsigelser, som den bog er fyldt med.

Alle de krige, der er startet på grund den bog.

Og alle de uskyldige mennesker, der er blevet hængt, flået levende, brændt til døde og tortureret med netop den bog som begrundelse.

Men groteskheden har det jo med at skrive sig selv, når historiens vingesus skal storytelles.

Når det så er sagt, vi HAR ventet længe på den forløsning, der lå i, at sleepy Joe skulle sparke Orango Jango ud på albuer og ræv, men alligevel skete der det, at STRAKS den forløsning kom, startede en ny kamp for vores opmærksomhed og især for at holde os på pinebænken.

* Trump sagsøger stater for valgsvindel.
Han får ikke held til det, men dem af os med et gran af fornuft og empati får alligevel et lille sug i maven af frygt for, at han skal få held til at blive i det sorte hus.

* Corona-virus i USA skal adresseres NU, ellers styrter verdens største økonomi så langt ned i recession, at det påvirker hele verden.

Og listen fortsætter (bogstaveligt talt) i det uendelige.

Okay, jeg indrømmer, at verden faktisk BLIVER mindre træls og og mere sikker med Biden og uden Trump.

Men hvad nu, hvis Trump stiller op igen i 2024?

70 millioner stemte på ham denne gang.

Vil han være i stand til at komme tilbage senere?

= = =

Så hvad er egentlig årsagen til, at jeg bringer alt det hurlumhej omme fra verden på bane?

Jo ser du…

Uanset hvilke forløsninger, der måtte komme, så vil der altid opstå nye spændinger og gnidninger.

Efter 2. verdenskrig kom der den kolde krig.

Og efter Corona kommer noget andet.

Lidt pessimistisk kunne man sige, at der aldrig nogensinde vil komme forløsning, fordi det eneste der er uforanderligt ved livet her på den lille blå og grønne bordtennisbold i galakse-turneringen om at overleve meteorregn, sorte huller og supernovaer, er at der konstant vil være forandringer og udfordringer, som medierne kan bruge til at skræmme os med.

Men hvornår har det sidst været pessesjovt at være i den pissemystiske ende af haglgeværet?

Jeg for min part vil hellere se på skidtet med pop-timistiske hinkestensbriller og tjene lidt penge på det imens.

Det er også årsagen til, at mit Trump Sale i dag giver dig en sjælden rabat OG bonus, når du tegner abonnement på månedsbrevet for ambitiøse e-mailmarkedsførere: »Fearless Email Warriors«. (Og bare rolig, de bestående abonnenter er ikke misundelige, for punkt 1, har de allesammen fået en eller anden ekstra goodie for at tilmelde sig, punkt 2 så har de jo været med længere end dem, som først tilmelder sig nu, og derfor er de allerede foran på point).

Når du tegner abonnement i dag, får du:

1)
Måned nr. 2 gratis, tjek

2)
Et ekstra nummer af månedsbrevet fra 2019
– der giver dig en formular på black friday kampagne, som jeg og kunder har brugt til at (bogstaveligt talt) skovle penge ind – jeg kan ikke garantere dig samme resultat, men du kan jo prøve.

Det eneste, du skal gøre, er at købe her:

FEARLESS >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.