The KISS of death for emails

20201110_kiss

Ud over at være en GULD-åre af vigtig information om de markeder, jeg opererer i, så elsker jeg at drible rundt i forskellige fora på nettet og på fjæsen fordi det underholder mig, at se folk afsløre deres mørkeste hemmeligheder lige ud i æteren – og jeg ser ofte folk indrømme ting, som jeg personligt ville have mere travlt med at ÆNDRE, end at afsløre for andre, men lad nu det ligge…

Jeg skulle jo nødigt anspore folk til at stoppe med at fodre mig med emner til profitable emails og underholdning - og det er ofte 2 sider af samme sag.

Tag nu for eksempel forlede…

Der drøftede jeg for og imod at bruge Simplero til alt i din markedsføring, også hjemmeside.

Og her kunne ellers ubegavede røster ikke lade være med at kloge den på, at man kan meget mere med design og SEO i WordPress, hvilket i og for sig er rigtigt på samme måde, som at man kan komme både mere behageligt og hurtigere fra A til B i en Audi SR7 til 2,2 millionner kroner end man kan i en VW Golf 2,0 til 390.000 kroner.

Men som jeg skrev til nørden…

Jeg er mere til KISS (Keep It Simple Stupid), hvortil han smiley-smilende svarede, at det var han nu også.

Jaer, hurra.

Så har vi ikke helt samme opfattelse af KISS, mester.

For mig var det næsten blevet til KISS-of-death at bruge et CMS-system (ikke WordPress, men noget i samme henretning).

Men lad nu det ligge.

Der skal jo være plads til forskellighed.

Faktisk er der ikke noget bedre, når du laver e-mailmarkedsføring.

Jeg ved bare, at da jeg gav slip og lavede vores websites i Simplero, gik der virkelig hul på byldet til salget i min kvindes forretning – og vi fik bedre SEO, ikke fordi Simplero er bedre end WordPress, men fordi når det er S I M P E L T at optimere, så får jeg gjort det i meget højere grad end hvis det er komplekst.

Anyway.

Vi skal have gang i noget snak om forretning, og hvis du bruger Simplero – eller IKKE bruger Simplero – så kan jeg hjælpe dig med at bygge en simpel e-mailserie, der sælger bedre end den, du har lige nu.

For du har vel en automatisk e-mailserie på mindst 20-30 emails, der går ud til dine nye læsere på autopilot, ikke sandt?

And you know what else?

Fordi ærkefjolset Trump lige er blevet tværet, myret og gjort til grin i det amerikanske præsidentvalg, så fejrer jeg det med et TRUMP-salg, hvor du sparer 50%… Hvis du har lidt penge at sende efter en ny (eller en voldsomt optimeret) e-mailserie, så har jeg fingrene der kan skrive himlen sort til lyden af knitrende, grønne dollars i din alt for lille lomme.

Eksempel:

Emailserie på 8 mails, normalt kr. 25.000,-

Nu kun halve.

Emailserie på 20 emails, normalt k. 50.000,-

Nu kun det halve.

Vi kan også bare tage lidt sparring over zoom, hvis det er din ting:

Normalpris kr. 1.600,- pr. time.

Nu kun det halve.

Køb hvad du vil inden midnat og få 50% rabat.

You may never get this chance again young skywalker…

Link til halvdelen >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.