Grotesk dum-nemme troldezombier

20201116_trolde

Jeg tog fejl i min antagelse...

...om at der kun findes ganske få Trump-støtter i Dinamarca.

Jeg var ellers ret sikker i min sag.

Men for nylig skrev jeg om Trump i en mail – som også røg på min blog og blev delt på Facebook, og så skal jeg da ellers lige love for, at der kom gale reaktioner fra danskere, der ikke nødvendigvis er ved deres fulde fem, men ihvertfald på en god dag ser ud til at kunne »simulere åndskfrisk«... Der var dog intet åndsnærværende over deres kommentarer, som iøvrigt ikke handlede om essensen i mit blogindlæg, men kun var rettet imod det faktum, at jeg hånede Trump.

Og heldigvis.

Vi lever jo i et demokrati.

Så de har naturligvis ret til at udtrykke deres støtte for Trump og foragt for mig, også selvom de derved kommer til at fremstå lettere retarderet og iøvrigt spreder åbenlyse løgne og desinformation.

Groteskheden skriver næsten sig selv.

Det burde være tydeligt for enhver med en IQ på over 70, en smule indsigt i historie og et nogenlunde kritisk mindset, at hvis Trump fik magt, som han har agt, så ville den samme ytringsfrihed kun gælde for dem som ikke faldt i hans unåde.

Og her er det værste…

Det er IKKE mindre (men derimod MERE) sansynligt, at du vil falde i hans unåde, hvis du lefler for ham.

Why?

Fordi, når du lefler for en sociopat, vil han lægge mærke til dig – og dermed også bemærke, når du på et eller andet tidspunkt falder igennem, fordi du ikke konstant kan stå på spring og lefle for alle hans luner. Og så SNART du falder igennem, er han der som en høg og udstøder dig af det gode selskab. Se blot alle de mange trofaste støtter som er blevet udstødt af hans stab igennem 4 år.

And more.

Kriterierne for at holde sig gode venner med en narcissistisk diktator-spire er mange som myrer (og farlige som åben ild) i en knastør granskov.

Anderledes forholder det sig, når du skal køre black-friday-kampagner til din e-mailliste.

Her skal blot 4 kriterier være til stede, og det eneste du risikerer er at spilde din tid, for hvis du gør det rigtigt behøver du ikke at miste en eneste læser, måske snarere tværtimod. Jeg har skrevet et helt månedsbrev om skidtet, som ganske kort tid efter indbragte Jørgen Melchiorsen 40.000 på en kampagne, der ikke en gang var på black-friday. Selv er min egen rekort for omsætning på black-friday for Simplero: 2 milloner.

Anyway, det månedsbrev kan du vinde, hvis du skriver en kommentar under min video på fjæsen, hvor jeg forklarer dig om de 4 kriterier.

FB... SPIL DIN CHANCE HER >


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.