Konge tjener kassen fra graven

20201118_konge

På top-10 listen over årlig indtjening for afdøde kendisser ligger Elvis Presley som nummer 5, og han havde endda ligget på en komfortabel 3. plads, hvis ikke Corona havde amputeret indkomsten fra Graceland, som er en guldgrube, når folk ellers må mødes i hobetal på små klamme områder.

Selvom Elvis var mit helt store idol, da jeg havde hår nok til at imitere ham, så undrer det mig...

Eller måske skulle jeg sige; det fascinerer mig, at nogen kan være så stort et navn 43 år efter det sidste åndefræt, men så igen… Når man tænker på, at Boss Zombierne i de store religioner har klaret sig i århundreder efter deres død, og for en enkelt imaginær (såkaldt) profet med et kors i ræven, står der årtusinder på CV’et… ja, så blegner Elvis’ (i skrivende stund) 43 år jo lidt.

Det får mig til at tænke en skræmmende tanke...

Tænk hvis Elvis en dag ender som Helgen i afsindige menneskers dyrkelse af guder.

Det er næsten ikke til at holde tanken ud.

Og her er et ironisk fun fact:

En gang i min ungdom arrangerede jeg en Elvis-fest i mine forældres kælder, hvor fans fra fyn og jylland kørte til for at høre Elvis-musik en hel aften..?

Jeg sværger, det er sandt.

Anyway, jeg er også blevet kaldt en do’er.

En der bare GØR de ting, der falder mig ind.

Jeg håber så ikke, at jeg kommer til at tjene penge efter min død, men jeg vil GØRE alt for at tjene penge indtil mit sidste åndedrag, og hvis jeg gør det godt, kan jeg sælge mine støvler til min søn som det sidste.

Black friday er et sted, hvor jeg har lavet sjove penge - og hvis du vil vinde en fuldstændig afsindigt værdifuld gave, kan du lige nå at være med...

Skriv en kommentar på min Facebook Live optagelse, hvor jeg udlodder en præmie til en samlet værdi af over 1.000 kroner.

(Husk også at se videoen, hvis du vil kende de 4 kriterier for en succesfuld black-friday-kampagne. Og det vil du vel?)

FB... SPIL DIN CHANCE HER >


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.