En mand, du ikke kan få

20201208_kentex

Kan du huske Spindlermans rival udi bad crazyness:

Tommy Kenter og hans alter ego: Kentex..?

Kentex var en fantastisk figur, og han solgte sig selv som »en mand, du ikke kan få«.

Det er da go' stil.

Anyway, i dag fik jeg en besked fra min yndlings Karin, som residerer i New Jersey, men der sad hun så og surmulede over, at hun ikke var vågen, så hun kunne få Spindlermans Black Friday tilbud på coaching timer.

Og det er da dårlig stil.

Heldigvis er jeg ikke mere hysterisk end jeg er barmhjertig, så jeg tænkte...

Hvorfor ikke genåbne tilbuddet for alle her på listen?

Det er trods alt ikke hver dag, man får fan mail fra nogen, som bogstaveligt talt bor i Bruce Springsteens baghave.

Så her er tilbuddets kunstneriske skønlangkål i al sin pomp og pragt:

Du køber en coaching time til fuld pris (1.600,00 ex moms)

I det sekund den er opbrugt, eller som det første næste morgen, får du en mail med et link til at købe en ny times sparring, men denne gang med 60% rabat (640,00 ex moms). Det samme gentager sig i en uendelighed, så længe du ikke misser min ufravigelige deadline på 1 døgn. Når din time er brugt, kan du købe en ny med 60% rabat (640,00 ex moms). Misser du deadline, er du tilbage på normal pris, indtil jeg igen formaster mig til et lignende tilbud, hvilket let kunne betude: ALDRIG.

Husk dog 1 ting.

Jeg forbeholder mig ret til at sige nej tak.

Hvis du ender med at blive kæde-ryger af mine timer, står jeg på et tidspunkt af og refunderer ubrugt betalt tid eller beder dig om IKKE at købe fkere timer.

Men ingen har dog presset mig så langt ud i trovene endnu.

Den første, som gjorde et ihærdigt forsøg, var Ditte fra Babyinstituttet. Hun nåede at formøble 21 timer, og det var endda UDEN rabat.

Disse timer transformerede så også hendes forretning og fordoblede (efter hendes eget udsagn) firmaets omsætning - en skam jeg ikke tog betaling i procent af forbedret omsætning, men lad nu det ligge.

Her er linket >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.