Argumentet for at lade trolde få dit smil og dine penge

True story.

Jeg havde brugt det meste af min lørdag formiddag på at blive klar til en guitarworkshop i Svendborg, hvor der i skrivende stund kørte en form for 'festival', de kalder for »Irske dage«…

Og halvdelen af min eftermiddag var gået med at køre fra København til Svendborg.

Det meste af vejen havde vi hørt folkemusik med masser af inspirerende guitarspil – kun afbrudt af en børnesang i ny og næ, for når bagsædet er optaget af en purk på 5 år, skal der jo også være plads til andet end musak for voksne. Oven-i-købet havde vi lige været til koncert i Kjøwenhavneren med vores helt nye forbillede (J. Tex), der spiller en folk-music-guitar så insisterende intens, at man må bide sig i næsen for at konstatere at man formentlig ikke er vågen, men midt i en drøm.

Så forventningerne til at komme igang med noget (længe forsømt) træning af folkemusik på min western-spaden var store.

Jeg skulle også lige nå at hilse på indehaverne af Svendborgs mest succesfulde forretning »Køkkenfreak«, nemlig min fætter Line og hendes mand Martin.

Jeg ankom til musikskolen et par minutter før tid og kunne se en masse folk med guitarer stimlet sammen udenfor, så jeg spurgte frisk og frejdigt, om det var HER der var workshop.

Nogen mumlede »Ja«, og jeg simrede ind i bygningen sammen med flokken.

Folk stillede deres guitarer og satte sig på stole i en Corona-sikker hestesko rettet mod læreren, der rundt regnet stod for 30% af den samlede kropsvægt i lokalet. Det lykkedes ham dog at få placeret sin middelmådige guitar med lidt for gamle strenge FORAN sin mave. Jeg spekulerede et øjeblik på den anatomiske udfordring han måtte have med at nå strengene, men det lykkedes, for i næste øjeblik begyndte han at spille og synge – uden nogen former for introduktion eller navneopråb…

Bare lige på og hårdt.

Og det kunne have været en god start, hvis det ikke var for en hurtigt nagende følelse i min mave.

Noget var ikke helt rigtigt.

Ind imellem de første 3 sange pludrede han lidt på irsk omkring hvilke sange vi gerne ville lære, og jeg begyndte at google de sange han tog op – sådan i et forsøg på at være solidarisk med de andre i lokalet, der heller ikke helt forstod om vi selv skulle finde noder og tekster til de sange han prustede sig igennem. Efter 45 forvirrende miutter, hvor vi ikke havde lært noget og til sidst heller ikke helt forstod, hvorfor vi overhovedet var der, foreslog en deltager klogeligt, at vi da nok skulle have en lille kaffe-pause.

Det blev mit snit til at forlade selskabet (og jeg var ikke den første).

Det viste sig, at jeg var kommet ind til den forkerte workshop, men da det gik op for mig, var det allerede for sent at komme med ind i den rigtige, og jeg havde derfor lige en mørk periode af mit liv, og med de briller, som sænkede sig over mit åsyn, havde jeg lige spildt 225 kroner OG en hel dag på et læs af en selvoptaget irsk folkesanger.

Jeg ved godt, at jeg omtaler et medmenneske på en lidt »ikke så flatterende« måde, men hvis min frustration skal gå ud over nogen, kan det vel lige så godt være trolde, der tager penge for at levere bullshit i en hornlygte, eller hvad tænker du?

Jeg var sur.

Men jeg livede hurtigt op igen, for efter min (såkaldte) workshop, skulle Tanja til en workshop for violin-rivere, og da hun kendte sin underviser, var hun ret sikker på at det ville blive godt.

Jeg besluttede mig for at bruge energien i min selv-ynk til at få en hyggestund sammen med Thor, og til at skrive mindst 3 gode emails over den lektion, jeg igen havde lært…

Hvilken lektion?

Den her:

Der sker aldrig noget skidt for en e-mailmarkedsfører.

Du kan nemlig ALTID skrive sælgende emails om det der sker for dig, jeg har selv skrevet tusindevis af slagsen, også for min kunder, for eksempel skrev jeg en gang en mailserie for Halfdan Timm, hvor flere mails var bygget efter storytelling-modeller, som jeg inden længe kaster i grams til nye og gamle læsere…

Skriv dig på ventelisten til at få dem her:

9 MODELLER UDEN TØJ >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.