Blatant salgstale fra Japanofil

»Min nye yndlingsfilm er Kill Bill.«

Så klar var vores mest japan-fascinerede dreng Christopher i spyttet efter at have set Tarentinos mesterværk, som også efter en gammel karate-kæmpers standard er en af de bedste film, der nogensinde er strikket sammen på solsystemets grønneste jord.

Og mere...

Drengen sover ikke roligt, før han har set 2'eren.

Jeg kender det fra mig selv.

Jeg sover for eksempel heller ikke roligt, før jeg har færdiggjort den lead-magnet (gratis video) og mit næste månedsbrev til mine frygtløse og trofaste e-mailkrigere, der begge er hamret over samme læst.

Min gratis video vil indeholde og underholde med 9 stortytelling-modeller, som jeg har brugt i de sidste 10 år.

Månedsbrevet dykker ned i modellerne og viser dig, hvordan du konkret kan bruge dem.

Hvis jeg ikke hadede det udtryk, ville jeg sige...

Det bli'r ninja.

Her kan du købe abonnement på månedsbrevet:

fearless.mortenspindler.dk
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.