Nagende notifikationer fra kridttiden

Sommetider...

Faktisk ret ofte, når jeg rænker over det.

...sker det, at jeg får en notifikation fra fjæsen om at nogen har nævnt mig i en diskussion, jeg for længst selv er holdt op med at følge. Og... ind imellem har jeg en - lidt mystisk - mental modstand på at læse kommentaren. Formentlig fordi der stadig flyder små rester af konfliktsky blodlegemer i mine vener. Og når jeg således fornemmer, at det er en notifikation fra et spor, hvor jeg har skrabet lidt (eller måske meget) hidsigt på tavlen med mit kridt, ja så kommer den gamle samvittighed og nager mig lidt.

Det ser jeg som et sundhedstegn.

Et eller andet sted er det også lidt mystisk, fordi jeg selv er gået ind i debatten... hvorfor så ikke bare eje argumenterne?

Well.

Det gør jeg også.

Men heldigvis ikke altid uden de dersens kvaler, der stammer genetisk fra vores fortid som flokdyr.

Jeg bruger kvalerne som et lille baromenter på, at jeg nok ikke er helt sociopat.

Det gælder så IKKE, når jeg skriver kommercielle emails, for her har IKKE (det der ligner) skrupler. Hvis en læser byder mig fornærmelser eller uønsket feedback på baggrund af noget jeg har skrevet, LOL'er jeg hjerteligt og bruger det koldt og kynisk til min egen økonomiske fordel.

På det område er jeg ubarmhjertig og frygtløs.

Og det er en af årsagerne til, at jeg kalder min lille kerne af ambitiøse e-mailmarkedsføre (som læser mit månedsbrev) for:

= = =

Fearless Email Warriors

= = =

Jeg prøver ikke at gøre dem til sociopater.

Men jeg arbejder konstant på at forbedre dem som mennesker (hvilket går godt) - og subsidiært at være frygtløse når de skriver emails.

Fordi?

Frygt er det eneste, der står imellem dig og den ultimative kærlighed til din liste, og når du slipper den (frygten), kan du fokusere på at skrive bedre emails, tjene flere penge og være en bedre service for dit kernepublikum...

Du ved...

Dem, som deler sit syn på den orange forrædder i det hvide hus.

Eler dem der (lissom dig og mig) går ind for et forbud mod omskæring (læs: genetial lemlæstelse) af raske drengebørn.

Og så videre, det er blot eksempler.

Så længe du er bange for at træde folk over tæerne med din ærlige mening eller dine historier, har du ikke opnået (og kan ikke opnå) dit fulde potentiale, for DET opnår du ikke ved at være kedeligt behagesyg for alle, men derimod ved at have stærke principper og holdninger – og give udtryk for dem. Det er noget jeg dyrker og underviser i mit månedsbrev (der er printet i sort på kridte-hvidte-hvidt-bum-bum), og bliver sendt til din sneglepostkasse.

Du kan købe dit abonnement her:

fearless.mortenspindler.dk
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.