Hvorfor jeg lader vandet gå om natten

Tro det, om du vil.

Jeg har en app, der holder øje med mig når jeg sover.

Det er der som sådan ikke noget særligt mærkværdigt ved, men som du ved, så bliver apps jo opdateret i tide og utide... Således skete det også for min sove-app, der nu ikke bare holder øje med hvor dybt og hvor meget jeg sover, men minsandten også tilbyder hjælp til at falde i søvn.

Hvad gi´r du?

Der er et stort udvalg af lydbøger med beroligende meditationer.

De er dog ikke særligt gode, sammenlignet med de ting, jeg selv har på min iPhone i forvejen.

Men så er der heldigvis lydene...

Og ud fra et dusin forskellige beroligende lydbilleder fra naturen, viser det sig at lyden af vand der går – eller løber om du vil, altså rindende eller rislende vand – har en helt særlig effekt på yours unholy. Jeg anede det faktisk ikke men efter at have testet de forskellige ensformige lyde, var vinderen helt klart den med rislende vand...

Men Morten, hvorfor er det interessant for mig, der er ankommet her for at blive klog på e-mailmarketing?

Som altid er du oppe på dupperne, hvad?

Spørgsmålet er ikke alene godt, men også super relevant, så tak for det.

Og her er mit svar og min pointe...

Langt over halvfims procent af al den e-mailmarkedsføring, jeg ser... er som det rislende vand i mine apple airpods om natten… næsten skræddersyet til at lulle mig i søvn. Det var årsagen til at jeg sagde op i det sidste lønmodtagerjob, jeg også havde søgt ved en fejl. Og det er årsagen til, at jeg vil tage pepsi challenge mod stort set hvem det skal være i forhold til at skrive e-mails der sælger til næsten en hvilken som helst branche (sig bare til, hvis du er klar).

Ene og alene fordi...

Folk

Skriver

Død

Hamrende

Kedelige

F*****g

Emais

Det ved jeg selfølgelig ikke om du gør.

Men hvis du gør, så lad please være med at sende dem til nogen.

Og tjek så mit månedsbrev ud, der kan du lære alt, hvad jeg ved om at skrive emails, der ikke lugter af død kat eller smager som svenskvand.

fearless.mortenspindler.dk
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.