Hvor jeg IKKE sætter mit kryds ved næste valg

Lad mig fortælle dig en grufuld, men sand historie.

I starten af 10’erne oplevede jeg en højest ubehagelig episode, hvor en beboer i den landsby, hvor jeg dvælede (i mit ex-liv) ville overhale mig i sin bil, og han ville gøre det lige efter byskiltet på vej ud af Vejle... og på vej ud af byen er det meget normalt, at man accelererer op fra de 50 km/t, som er tilladt i byen, til de 80 km/t, som er tilladt uden for byskiltet.

Nu ligger det sådan...

At min daværende bil var ret hurtig i optrækket, og manden blev således pigefornærmet over, at hans forsøg på at overhale ikke lykkedes. Hans argument til politiet bagefter var, at jeg jo havde accelereret ulovligt, da han var “igang med en overhaling”. Men når du beslutter dig for (med en kassevogn) at kaste dig ud i en overhaling på et sted, hvor det ikke alene er naturligt for dem foran dig at påbegynde en acceleration, men et lovkrav (under bødestraf), så er du ikke den hurtigste Puch i Snave...

Jeg kunne selvfølgelig have holdt øje med om dem bag mig ville overhale.

Men jeg kiggede fremad og accelererede friskt.

Da vi lidt senere kom til Den bette landsby, hvor vi begge dvælede, og jeg holdt stille for at dreje til venstre ned ad den vej, hvor han også boede, holdt han bag mig og gassede op, og da jeg satte igang, kørte han lige op bag i min bil.

Efter at have genvundet kontrollen over bilen, holdt jeg ind til siden og han gjorde det samme.

Han samlede sin nummerplade op fra vejen og gik hen til min bil, hvor han signallerede at han ville tale igennem vinduet, hvor min søn på cirka 4 år sad.

Jeg rullede vinduet en smule ned, og vi talte kort, men så brød min søn ind og sagde noget.

Sikkert fordi han var nervøs.

Manden pegede agressivt på min søn og bad ham om at holde kæft, ellers...

Og.

I.

DET.

Øjeblik.

Ændrede.

Situationen.

Sig.

Manden gik fra at være et fjols, til at være en direkte trussel mod min søn.

Jeg lukkede vinduet imellem ham og min søn, steg ud af bilen og låste dørene, så manden ikke kunne komme ind til min søn. Måske har du nu et billede af en vigilante Spindlerman, der nedlægger en forbryder med de bare næver, og intet kunne være mere forkert, for jeg kan som regel dæmpe den slags gemytter – men vær forvisset om en ting.

Jeg ville have forsvaret min søn og... lagt ham ned, hvis han fortsatte sin truende stil.

Og sådan vil det ALTID være for denne far...

Manden endte faktisk med at blive blid som et lam uden tæv.

Men jeg har nul forståelse eller respekt for mennesker, der intimiderer børn, og jeg angrer de gange, hvor jeg selv måske i affekt har gjort det i familielivets tumult. Men hvis nogen er voldelige overfor børn, eller ikke forsvarer børn, der bliver udsat for vold, så vækker de en tiger i mig. Hvilket bringer mig til dagens hovedperson, ex-statsminister Mette Frederiksen. Og når jeg siger ex, så er det fordi hun ikke længere er min statsminister, og hun vil aldrig få min stemme – det gælder også hendes parti, så længe deres holdninger er styret af hende – hun har nemlig for nylig meldt ud, at hun ikke vil beskytte uskyldige og forsvarsløse små drengebørn imod at få skåret i deres tissemænd.

Og så bliver Spindlerman VRED.

For er der en ting, der er værre end voksne som er voldelige mod børn, så må det næsten være voksne med masser af overskud, der har mulighed for at beskytte børn mod overgreb og vold – men vælger at lade være.

Så.

Nu kender du min holdning.

Hvis du (imod enhver fornuft) synes, at folk skal stadig skal have lov til at skære i deres drengebørns tissemænd fordi… det har de gjort i 1000 år… så vil jeg bede dig om at rulle ned og trykke på afmeld forneden.

Ikke fordi vi allesammen skal være enige om alt.

Det skal vi ikke.

Men vi SKAL som minimum være enige om at beskytte alle børn i Danmark mod vold (herunder genetial lemlæstelse).

Og hey…

Her er et andet sted, hvor jeg har stærke holdninger.

E-mailmarketing.

Fredag den 25. september går jeg LIVE på fjæsen i 15 minutter (klokken 15) og taler om en af de (hvis ikke den) mest profitable måder at … well ... skære sine emails og sælge som en champ uden at dine læsere føler det som overgreb, tværtimod…

De vil elske at læse dine emails og købe fra dem.

Jeg er mere end 1 gang blevet hånet for det af GruRu'er højt på strå, og heldigvis er der jo ingen lov imod at de tager fejl og jeg har ret.

Jeg pludrer om det her:

https://www.facebook.com/mortenspindler.email
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.