Hvordan ved du om Morten er hacket?

Se...

Når en af mine frygtløse email krigere (og læser af mit månedsbrev) skriver i messenger og spørger sådan her...

= = =

Er din profil blevet hacket??!!!??

Jeg har set dit spørgsmål på [facebook forum han også følger] og bemærker din usædvanligt tålmodige og venlige tilgang til alle kommentarer...

Haha!

Hav en fantastisk søndag!

= = =

...så kunne der faktisk være noget om snakken.

Altså ikke, at det er sjovere på bakken.

Men at min profil er hacket.

Men nej.

Min profil er ikke hacket, og jeg KAN være både venlig og tålmodig når det tjener et formål (faktisk er det mit default mindset), selvom jeg også kan være en bisse, når trolde popper deres deforme ansigter op ad æsker og huller på sociale medier – eller for den sags skyld, når de skriver uopfordret feedback til mine emails. I det aktuelle tilfælde havde jeg brug for feedback om et meget aktuelt emne indenfor yoga – en branche, der er hard-core gennemsyret af pseudo-videnskab og dogmer, der er så dybt indgroede, at det ofte er umuligt at have en fornuftig dialog om noget. Og det var så også tilfældet her, men efter noget tid begyndte der faktisk at komme relevant feedback.

Anyway, mit formål med at gå i dialog med mennesker online – uanset om det den tålmodige udgave af Morten eller ham med hugtænder – er som regel at indsamle værdifuld viden om et publikum skaffe foder til at skrive profitable emails.

Og det lykkes næsten altid at lave mønt på trolde-kommentarer, så hvorfor skulle jeg ærlig talt være andet end glad og venlig.

Jeg mener...

De bidrager til min lønseddel.

Anyway.

På trods af min venlige og tålmodige tilgang, blev mit opslag slettet af en eller anden administrator. Det indeholdt ellers en dialog, som kunne være ganske værdifuld for mange medlemmer i gruppen. Nu må det nøjes med at være værdifuldt for mig.

Og meget apropros...

Hvis du vil vinde noget værdifuldt, så kan du skrive en kommentar på mit opslag på fjæsen – det bliver ikke slettet, og selvom jeg foretrækker venlighed, så må du skrive lige hvad du vil.

Smider du en kommentar, så deltager du i konkurrencen om...

Det siger jeg på videoen (som er sweet and short).

Fredagsslik på fjæsen >
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.