Trumkin kan afhentes gratis

Her er meme, du skal tage et-hundrede-P alvorligt. Jeg fandt det på et asocialt medie sammen med et billede af en udskåret pumpkin, der umiskendeligt lignede rectangle in Chrief, Donald J...
= = =

Trumkin

Orange on the outside, hollow on the inside, and should be thrown out in november.

= = =

Det er ikke det faktum, at nogen stadig kan støtte den mindst egnede leder i mands minde.

Nej.

Det er det faktum, at der (efter sigende) er flere hundrede amerikanere, som har tænkt sig at sætte kryds ved en person, som ikke på noget tidspunkt har gjort tegn til at tjene sine vælgeres interesser eller at gøre sig fortjent til deres loyalitet.

Og hvad værre er...

Hans fejlhåndtering af Corona kommer til at få store konsekvenser for dig og mig og vi to, , for selvfølgelig betyder det noget for verdensø-ko-mi-en, at 2-300.000 amerikanere dør og mange flere er syge, og 10-millioner af dem har mistet deres job.

Vi kan ikke pakke os ind i vat og tro, at det ikke påvirker os.

Det gør det.

Men heldigvis ryger han snart ud.

Og hvis du vil have en god løftestang til at komme ud af kriser – en løftestang jeg selv har brugt adskillige gange – så er det op mæ lapper, de lapper som vi klap-klap-klapper imæns a vi napper til en pille-pille-paller...

Okay, jeg blev lige offer for Harske-Hubbi-rytmen der.

Men det jeg snakker om er ellers nok værd at klappe hjem om, for e-mailmarkedsføring har igennem de sidste 10 år været min primære kilde til indtægt, og selvom jeg ind imellem også er på røven – Corona har for eksempel kostet os en god halv mille – så er det altid e-mailmarkedsføring, som bringer os tilbage på sporet.

Og indenfor e-mailmarkedsføring har de li'sdan en som disciplin, a de kaller Storytelling.

Og det gør e-mailmarkedsføring 10-fold stærkere.

Jeg sværger.

Det er også grunden til at jeg helt U-selvisk har strikket sådan en lille serie sammen med mine 9 mest profitable storytelling modeller, som du kan ned-lade og spille a' på skærmos, så du lisdan ka' lær' det, jo.

Ned mæ lapperne og klap på linket her, så sker der ikk' daj nou, jo.

LINKOS
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.