Stop det der

En af de youtube videoer, jeg oftest har delt med andre er…

Stop it

– med Bob Newhart

Den er morsom, men som du også ved, er der næsten altid noget sandt ved de ting, vi finder morsomt. Sådan er det også med Bob’s lille totalt hylemorsomme sketch fra psykologens møde med den hysteriske patient Kathrin, som har problemer med at forstå 2 ord, men ikke er i tvivl om hvad 10 ord betyder.

En anden ting, der er sandt…

Jeg taler om et relateret emne på fredag, imens du (forhåbentlig) sidder og propper ansigtet med slik.

Et emne, som på overfalden kan være lidt banalt.

Men det er IKKE for sjov.

Emnet er...

= = =

Når vedholdenhed bliver et problem

= = =

Men lad os stoppe her for i dag.

Smut om på tuben og nyd et par minutter med Bob Newhart og Stop it.

Altså.

Du behøver ikke stoppe – det er bare videoens titel.

Men du må gerne give min begivenhed et klik...

FREDAGSSLIK


Morten Spindler


PS. Hvis du gerne vil købe min hjælp til dine kampagner eller coaching, kan du lige nu købe 1 time til fuld pris her:

COACHING MED SPINDLERMAN
(Kun for læsere af mine daglige emails)


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.