Hvor absurd er det?

Vi oplevede det under 2. verdenskrig...

Okay, det er måske lidt kækt at sige “vi”, for jeg kender ingen levende mennesker, der var gamle nok til at forstå ret meget under krigen.

(Min mor var 5, da den sluttede.)

Men Danmark oplevede dem...

Krystere, der ikke turde kigge skævt på en tysk soldat, var lige pludselig tapre modstandsfolk i de sidste uger af krigen, hvor det stod klart, at det snart ville gå tyskerne ad rævens til. Og de nyudsprungne modstandsfolk, var formentlig også dem, som var mest villige til at prale af deres eget heltemod bagefter...

Sådan er det altid.

For selvom de alle satte pris på deres frihed, så var det ikke alle som havde boller til at forsvare den og støtte modstanden, da det så svært ud.

Vi har lige oplevet lidt af den samme effekt for nylig...

Da vi for nylig annoncerede, at vi lukker min kvindes yogaskole, var der pludselig (også) support fra alle dem som ikke plejer at være der i hverdagen. En support der ikke var nær så let at få øje på, da Corona-frygten i en periode med smittefare fik folk til at opsige deres abonnementer i hobetal.

Misforstå mig nu korrekt.

Jeg har kendt den præmis i det meste af mit voksenliv, så jeg er ikke skuffet eller bitter (tværtimod, jeg ramte jorden i løb, da vi forlod det væltende tog, så at sige).

Og jeg sætter pris på den support vi fik fra de “ægte” modstandsfolk (læs: venner).

Flere af dem læser med her på listen.

Og nogle af dem bakkede op om det sted, de selv holdt så meget af, og gjorde det FØR der var LIKES i at gøre det.

Respekt til dem.

Men den institution, som vi har kæmpet for i mange år, måtte lade livet - og det er GODT, ikke skidt (selvom nogle af vores medlemmer har svært ved at se det lige nu - vi har seriøst medlemmer, for hvem Heart of Yoga var deres livline, når dagene blev for stressede).

Men se lige, hvordan Europa rejste sig igen efter krigen...

Sådan bliver det også post Covid-19.

Ja, det er et løfte, jeg ikke kan holde.

Men kan vi i det mindste være enige om, at sådan er det gået efter alle andre kriser i verdenshistorien?

Menneskeheden kommer styrket ud på den anden side.

Hvem ved, måske har vi kollektivt brug for kriserne, for ikke at blive for komfortable i vores naive tro på, at det hele løser sig selv?

Det gør det ikke.

Vi løser det.

Og hvad du gør, HAR naturligvis indflydelse på din fremtid.

Inden jeg går videre med mit forsøg på at motivere og opmuntre dig, vil jeg lige indskyde... Jeg disser ikke dem, som har mistet deres kære i denne tid - krisen er alvorlig, og jeg bakker op om vores regering for deres Corona-tiltag (så kan jeg altid tæve dem for deres kujonagtige afvisning af at forbyde genial lemlæstelse af drengebørn).

Men igen.

Jeg tror på at fremtiden nok skal komme, som den har gjort så mange gange før.

Tag nu frak sæmpel mine ugentlige rants med det genetiale navn fredagsslik.

De er efterhånden mere sikre end jamren i kirken.

Og næste gang jeg afholder sådan er kærl af et Fjæs-bog-live vil det handle om, hvor absurd det er, at vi ikke dropper mindst halvdelen (eller flere) af de projekter, vi lige nu har gang i.

Ikke mindst fordi vi så kan skrive flere emails.

Fredagsslik findes virkelig
(Kun for læsere af mine daglige emails)

 

Morten Spindler

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.