Hope is k...

Et af de få tidspunkter, hvor jeg holder pause fra mine daglige emails, er når der har været markante terrorangreb i vesten.

I dag håber hele verden, af en af de helt store terrorister bliver smidt på porten, og i flere timer tydede det på, at Trump ville vinde.

Men for lidt siden blev han overhalet indenom i Michegan, og nu er håbets lys atter tændt, eller som Gandalf sagde (i Lord of the Rings), da Pippin tændte signal-bålet i Minas Tirith:

= = =

Hop is kindled

= = =

Hvis du lissom mig synes, at Biden skal vinde, men måske også er nysgerrig på, hvilke mekanismer, der gør det muligt for en narcissistisk klaphat at få over 66 millioner stemmer (og nej, de er ikke dumme allesammen), så er det okay at blive hængende i Spindlermans univers.

Ellers må du ut af min butik.

Når vi høres ved næste gang, har jeg på fornemmeren, at valget er afgjort, og så kan vi komme videre med livet og business.


Morten Spindler


PS. Hvis du har brug for rådgivning om e-mailmarkedsføring, kan du lige nu købe timer til fuld pris på dette link
(Kun for læsere af mine daglige emails)

 


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.