Undtagelsen i det hvide hus

Det er (ved det flyvende spaghettimonster) ikke alle memes på Fjæsen, der er lige gode.

Men den her fik min opmærksomhed…

= = =

En løve sover 18 timer i døgnet, mens et æsel arbejder 18 timer i døgnet.

Hvis hårdt arbejde var nøglen til succes, ville æslet være junglens konge.

= = =

Mig bekendt lever hverken æsler eller løver i jungler, men lad nu det ligge, for bortset fra det, er der noget om snakken (det er sjovere på bakken). Det kan godt være, at mange af dem som får succes har knoklet for det – men moralen her er, at hårdt arbejde ikke er nøglen, det er bare en af præmisserne, som de færreste kommer udenom.

En undtagelse er Donald Dump.

Men mærk dig mine ord, han har set sine bedste dage.

Anyway.

Selv Trump er et eksempel på, at hårdt arbejde i sig selv ikke er vejen til succes.

Og at vide, hvornår du skal give slip (eller give op) er mindst lige så vigtigt som at vide, hvornår du skal holde ved og knokle igennem.

Det taler jeg om fredag den 6. november.

Klokken 15.

Til fredagsslik.

Be there.

FREDAGSSLIK
(Kun for læsere af mine daglige emails)


Morten Spindler

 

- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.