Trump og mæ' sælger ud

Findes der egentlig noget tilbage i USA, som Donkey Trumpster ikke har solgt ud med ræven bar?

Uanset hvad…

Trump har været den største katastrofe og krise for menneskelig trivsel samt anstændighed, jeg nogensinde har oplevet i mit liv, så hvad er mere passende, end at lave et udsalg til ære for alle, der lige nu jubler over at den orange abe-klov i det sorte hus bliver kastet ud på ræv og albuer…

Udsalget starter søndag den 8. november.

Du kan købe ALT i min butik med 50% rabat.

Abonnement på månedsbrevet Fearless Email Warriors gælder kun 1. måned, til gengæld får du en bonus, der kunne få Trump til at slikke sig om munden og blive forgiftet af det centimetertykke lag selvbruner, han altid er smurt ind i.

Vi for vores part glæder mig.

Og det var så i morgen.

Søndag.

8. november.

Totusinde og Trump out.


Morten Spindler


- - -
Jeg bygger al min online markedsføring med Simplero. ⇠ Dette link er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.

Morten Spindler
Frydenlund 80, 7120 Vejle Ø
MOBIL +45 40379295
email@mortenspindler.dk
SPINDLER APS CVR 29815895

Bygget med Simplero ⇠ Dette er et sponseret affiliate-link, hvilket betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis du køber Simplero efter at have klikket på det.